Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy hoztátok össze a babát?...

Hogy hoztátok össze a babát? (lent)

Figyelt kérdés

Engem a szex utáni rész érdekelne.

Hallottam több verziót is: maradj fekve a derekad alatt egy párnával kb. 1 órát, vagy gyertyaállás stb :D

Ezekre tényleg szükség van? Vagy szex után rögtön lehet menni zuhanyozni és nem baj, hogy rögtön kijön a cucc? Esetleg a gyermekáldás előtt szükséges valamiféle felkészülés? Mire kell odafigyelni?

Normális válaszokat várok, előre is köszönöm :)

2014. ápr. 24. 16:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Hinapokig probalkoztunk, minden modszert bevetettunk. Es hiaba nem sikerult. Gondolom tulsagosan ragorcsoltunk. A ferjemkitalalta h menjunk eresszuk ki a gozt. Haaaat mit ne mondjak nagyon jol sikerult. :D regen buliztunk olyan jot mint akkor, es hazaerve kicsit egymasnak estunk. :P utana elaludtam mint a bunda. Na nekem akkor sikerult teherbe esnem :D semmi gyertyazas stb. :-) ugyh az volt a gond h tulsagosan ra voltunk gorcsolve, ami a buli utani allapot miatt oldodott . :-)
2014. ápr. 24. 16:17
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

nekem doki mondta,hogy ne rohanjak egyből zuhanyozni,maradjak fekve.

Első babánknál 1,5 évig próbálkoztunk,volt ott minden a gyertyaállástól a kispárnáig,2. 2 hónap alatt összejött,ekkor simán csak elaludtam az együttlét után és éjjel vagy reggel mentem mosdóba :)

3/26 anonim ***** válasza:
89%

Egymásba gabalyodva alvás valamikor hajnalban jújj ez kényelmetlen ébredéssel-egyeske

Zuhany alatt-hátmosás közben-ketteske...

4/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi szeretkezés után ágyban maradtunk már. Előtte zuhanyoztam, fogat mostam, pisiltem, majd együtt voltunk, utána hasra fordultam és úgy aludtam. Bent tartottam "mindent", egy csepp sem folyt ki, csak reggel, mikor felkeltem. Első ilyen együttlétből fogant a fiúnk, első hónapban (utánaszámoltunk a terhesgondozás alatt :) szóval elsőre bevált).
2014. ápr. 24. 16:19
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Részegen, államvizsgát ünnepelve hoztuk össze a fiúnkat. Nem volt semmi extra előkészület, ha az nem számít annak, hogy a vizsgadrukk miatt majdnem egy hétig csak nutellát ettem. Utána sem volt semmi gyertyázás vagy ilyesmi, csak feküdtünk, és másnap reggel zuhanyoztam, bemásztam a munkahelyemre nagyon másnaposan.
2014. ápr. 24. 16:20
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Biztos kapsz majd másfajta választ is én sokat készültem a babára. Jóval előtte vitaminokat szedtem, főleg folsavat, B-vitamint sok gyümölcs és férjemnek u.ez! Kivizsgàltattam magam, teljes vérkép,pajzsmirigy vizsgàlat, fogàszat. Szerencsére azt mondta a nőgyògyaszom, h teljesen egészséges vagyok. Figyeltem a peteérést és pontosan ovukor voltunk együtt.Ezutàn pàrna popsi alá és hason feküdtem kb 1óràt. Nekünk igy azonnal megfogant a babànk.26hkm
2014. ápr. 24. 16:23
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
A megemelt derék-fenékrész elméletileg segíthet a teherbe esésnél, de enélkül is megy a dolog. Első gyereknél én is emelgettem lábat derekat mindent, második olyan gyorsan összejött, hogy el sem hittem, és semmi ilyesmi praktikát nem alkalmaztunk. A természet remekül kitalált minket odalenn :). Ha már tervezitek a babát, ha van káros szenvedélyed, érdemes abbahagyni, ha van súlyfelesleg, azt leadni, és ajánlják a folsav szedésének elkezdését, mivel a folsav pont abban az időben a legfontosabb a babának, amikor talán még nem is tudod, hogy már ott lapul. Én sajnálom, hogy nem végeztem intimtornát, állítólag az is nagyon hasznos tud lenni a szülés alatt. Egyébként semmi extra, szeressétek egymást a pároddal, amikor csak jólesik, én még az ovulációs napokat sem figyeltem, rendszertelen ciklussal nem is lett volna könnyű. Ja, és egy kis lelkizés, én egyre gyakrabban elképzeltem, ahogy már a pocakomban van, vagy már a kezemben tartom a picit, és nagy szertettel gondoltam rá. Sok sikert!
2014. ápr. 24. 16:25
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi szexeltunk napi 2-3szor. Nem tudom melyikbol sikerult. 4dik hónapban sikerult. Mindig felkeltem szex utan pisilni.
2014. ápr. 24. 16:25
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Én feltettem a lábam, 2 hónap alatt estem teherbe...;)

Kémiailag is segítség, ha vízzel nem gátolod a spermiumok 'munkáját', és lelkileg sem utolsó, ha utána meghitten összebújtok, és nem zuhanyozni rohansz! Persze, ha minden optimális jön az a baba, bármit teszel, de a rásegítés nem árthat:)

2014. ápr. 24. 16:28
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem nem is feltétlenül a póz,de az számít valamennyit,ha fekve maradsz,pl elalszol. Persze,ha kell pisilni,emiatt ne tartsd vissza,nem kell úgy rágörcsölni,ha meg kell fogannia úgy is összejön :)

Mi egyébként próbálkoztunk a gyertyaállással és össze is jött a baba,valószínűleg azért a következőnél is bevetjük,bár nem tudom,mekkora szerepe volt a fogantatásban. Sok sikert!!!!

2014. ápr. 24. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!