Hogy hoztátok össze a babát? (lent)
Engem a szex utáni rész érdekelne.
Hallottam több verziót is: maradj fekve a derekad alatt egy párnával kb. 1 órát, vagy gyertyaállás stb :D
Ezekre tényleg szükség van? Vagy szex után rögtön lehet menni zuhanyozni és nem baj, hogy rögtön kijön a cucc? Esetleg a gyermekáldás előtt szükséges valamiféle felkészülés? Mire kell odafigyelni?
Normális válaszokat várok, előre is köszönöm :)
nekem doki mondta,hogy ne rohanjak egyből zuhanyozni,maradjak fekve.
Első babánknál 1,5 évig próbálkoztunk,volt ott minden a gyertyaállástól a kispárnáig,2. 2 hónap alatt összejött,ekkor simán csak elaludtam az együttlét után és éjjel vagy reggel mentem mosdóba :)
Egymásba gabalyodva alvás valamikor hajnalban jújj ez kényelmetlen ébredéssel-egyeske
Zuhany alatt-hátmosás közben-ketteske...
Én feltettem a lábam, 2 hónap alatt estem teherbe...;)
Kémiailag is segítség, ha vízzel nem gátolod a spermiumok 'munkáját', és lelkileg sem utolsó, ha utána meghitten összebújtok, és nem zuhanyozni rohansz! Persze, ha minden optimális jön az a baba, bármit teszel, de a rásegítés nem árthat:)
Szia! Szerintem nem is feltétlenül a póz,de az számít valamennyit,ha fekve maradsz,pl elalszol. Persze,ha kell pisilni,emiatt ne tartsd vissza,nem kell úgy rágörcsölni,ha meg kell fogannia úgy is összejön :)
Mi egyébként próbálkoztunk a gyertyaállással és össze is jött a baba,valószínűleg azért a következőnél is bevetjük,bár nem tudom,mekkora szerepe volt a fogantatásban. Sok sikert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!