Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Többgyerekes anyukák, ti...

Többgyerekes anyukák, ti mikor hoztátok össze a másodikat?

Figyelt kérdés

Babánk lassan már egy éves, én nagyon szeretnék már másodikat, mégse jön össze sose a szex. Délután, amikor a férjem hazaér, a baba még pörög, aztán fürdetés, fektetés. Utána gyorsan rendbe szedjük a háztartást, én beesek az ágyba. Férjem még olvas, tv-zik, aztán ő is holtfáradtan fekszik le. De ilyenkor általában én már alszok. Reggel baba ébreszt, és indul a verkli. Ha baba kicsit tovább alszik, akkor esetleg van egy kis szex.

Előre köszi a válaszokat!

2013. szept. 29. 10:35
1 2
 1/20 klopusz ***** válasza:

Szia!

Három csemetém van, nagyjából háromévenként születtek.

2013. szept. 29. 10:46
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Tök őszinte leszek! nekem erőm és kedvem sem lett volna másodikhoz amikor a fiam 1 éves volt! meg voltak komplikációk a szülés után ami kicsit visszább vette a kedvemet akkoriban! Szóval nekünk 3 éves múlt a fiam mikor úgy döntöttünk hogy most oké.... 4 év van a két gyerek között, és összehasonlítva a barátnőmékkel ahol pontosan 2 év van a kicsik között, nálunk fényévekkel könyebb volt... szóval nem bántam meg hogy "nem" kicsi a korkülönbség köztük :) szerintem kicsit gyertek egyenesbe fizikailag és utána jöjjön, mert ha már most így kivagy fingva, akkor mit fogsz csinálni ha terhes leszel most!? :)
2013. szept. 29. 10:49
 3/20 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetertek a masodik valaszoloval. Ha mar most meg a szexre sincs idotok energiatok akkornmi lesz ha jon a kis csoppseg. Ha mar konnyebben telnek a napjaitok szntem akkor vagjatok bele. :-)
2013. szept. 29. 10:53
 4/20 anonim ***** válasza:

"Délután, amikor a férjem hazaér, a baba még pörög, aztán fürdetés, fektetés. Utána gyorsan rendbe szedjük a háztartást, én beesek az ágyba."

Volt mikor nem tettük rendbe a háztartást csak másnap reggel!

Így lett 21 hónap a gyerekek között!

2013. szept. 29. 10:58
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs energiátok szexelni, hogyan lesz még egy gyerekhez? Ráadásul engem nem az zavarna, hogy hogy lesz így még egy gyerek, hanem maga a tény hogy nincs szex.

Miután letettük a gyereket, már nem házimunkáztunk meg takarítottunk, csak egymással foglalkoztunk. Amíg az egyikünk fürdetett, a másik összepakolt.

Meg reggel is összebújtunk, hétvégén amíg a gyerek aludt vagy nagyszülőkkel volt.

2013. szept. 29. 11:33
 6/20 A kérdező kommentje:
Hajlanék afelé, hogy nem számít a rend, csak sajna a férjem ebben nem ért egyet velem. Egyébként úgy gondolom lenne kapacitásom a kistesóra. A szex pedig annyira hiányzik, hogy csinálnám én fáradtan, betegen, bármikor. A férjem a gyenge pont. Sajnos az ovulációm nem mindig nyugis, pihis napokra esik.
2013. szept. 29. 11:34
 7/20 A kérdező kommentje:
Hát nincs szex. Azaz van. A baba 6 hónapos korától havi 3x. De semmi extra, 5 perc alatt le van zavarva, mindig ugyanabban a pózban. Részemről orgazmus nélkül. Kiábrándító... A férjemen nem veszek észre semmi lelkesedést, vagy hogy kívánná. Azt állítja, hogy neki is hiányzik a szex. De hát akkor szerintem neki is tennie kellene érte...
2013. szept. 29. 11:42
 8/20 anonim ***** válasza:
Itt nem kistesora van szukseg hanem a ti kapcsolatotok apolasara. Ha ilyen a viszonyotok tonkre foh menni a vegen. Es meg egy baba meg tobb energiat igenyel. Valoban csak magatokkal foglalkozzatok most egy ideig.
2013. szept. 29. 11:52
 9/20 anonim ***** válasza:

Szeretné a férjed is a következő babát?

Szerintem előbb tegyétek rendbe a kapcsolatotokat, így nincs sok értelme még egy gyereket vállalni.

Mennyit szoktatok kettesben lenni? Vannak közös programjaitok?

2013. szept. 29. 11:55
 10/20 A kérdező kommentje:

Nem megy, én már nem tudok többet tenni. Külső segítségre van szükség szerintem. Csak nem tudom, merre, kihez forduljak?

Az idő pedig szorít. Jövőre már 30 leszek. Több gyereket szerettem volna. De legalább egy kistesót szeretnék adni a picimnek.

2013. szept. 29. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!