Ti is láttok nagyon halvány másodikat, vagy csak beképzelem?
2013. jan. 5. 11:25
1/9 anonim válasza:
Ott van a második csík :) azért volt jó látni ezeket a képeket mert én is ezzel a teszttel tudtam meg hogy kisbabát várok :)
29 hkm
2/9 anonim válasza:
Várj pár napot és tesztelj újra, biztos lehetsz benne hogy már sokkal erősebb lesz a csíkocskád :) Gratulálok és jó egészséget :)
3/9 anonim válasza:
én is látom-)
3gyerekes és 7hetes kismama.-)
5/9 petera6 válasza:
Halványka, de ott van! Gratula! Boldog babavárást! Vigyázz magadra!
6/9 anonim válasza:
Ki lehet az, aki ezeket a válaszokat lepontozza? Jobban érzi magát??? Egyébként halványan tényleg látszik, én a 3-on láttam. Néhány nap múlva csináld újra!! Gratula!!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én természetesen mindenkinek zöldet nyomtam. Talán a lepontozó nem látja a csíkot, de ezt meg is lehetne írni, hiszen ez a kérdés. Hát, ha ez neki öröm... Mindenesetre én nagyon nagyon köszönöm :)
2013. jan. 5. 12:04
8/9 anonim válasza:
Halványan látszik.nekem is ugyan ilyen volt.:) grat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!