Bevállalnád a másodikat?
Kérdés, hogy később is tudnátok-e megadni neki, ami szükséges. Mennyire biztos a párod munkahelye?
De ebben nektek kell dönteni.
Persze, hogy be! :)
Érdemes azonban képezni az embernek magát, akár csak otthon, nyelvtanulás, bármi, hogy ha valamelyik munkahely ugrik, képes legyen másikat szerezni, akár más munkakörben.
És emellett nagyon ésszerűen költeni, nem mikulás csomagra elverni felesleges ezreseket, csak keveset. Sok kicsi sokra megy, a felsorolt bevétellel simán sok boldogságot kívánok a második kicsihez!
szűkösen lehet megélni ennyiből
220-ból marad 190,ebből 90 a rezsi+a nagyobbnak az ovi
100 marad kajára,ruhára,tisztálkodásra,mosószerre,gyógyszerre.végül is ki lehet jönni belőle,de féretenni nemigen nyaralásra,nagyobb kiadásokra,lakásfelújításra stb.
nekem nehezen menne ennyiből kijönni,de nyilván hozzá lehet szokni,meg vannak,akik ennek a feléből is megélnek
igen. Ha a párod helye megmarad, ennyiből ki tudtok jönni.
Off: 90 rezsi? mekkora panelban? hol?
hol 90 a rezsi?
pl nálunk
33 a fűtés,8 ezer a villany,8 ezer a közös költség,6200 a tv,5 ezer a víz kéthavonta,két telószámla 10
ovi 12,ez már 72
én még beleszámolom a kocsi biztosítást,3 havonta 6 ezer+lakásbiztosítás havi 2 ezer,újság előfizetés 2400 havonta+benzin havi 15,tehát az összes kötelezettség nekünk 90.+ még fizetünk havi 40 fundamentát,gyereknek 10 start számlát
nem tudom miért kellett amúgy lepontozni,ez a pénz csak épphogy elég,semmi tartalékot nem tud az ember félretenni szükség esetére
nekem pl elképzelhetetlen,hogy hónap végén beteg lesz a gyerek,és gondolkozok,hogy enni adjak neki,vagy gyógyszert vegyek.akkor inkább legyen egy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!