Többgyerekes anyukák, ti mikor hoztátok össze a
másodikat?
Figyelt kérdés
Babánk lassan már egy éves, én nagyon szeretnék már másodikat, mégse jön össze sose a szex. Délután, amikor a férjem hazaér, a baba még pörög, aztán fürdetés, fektetés. Utána gyorsan rendbe szedjük a háztartást, én beesek az ágyba. Férjem még olvas, tv-zik, aztán ő is holtfáradtan fekszik le. De ilyenkor általában én már alszok. Reggel baba ébreszt, és indul a verkli. Ha baba kicsit tovább alszik, akkor esetleg van egy kis szex.
Jóformán soha nem vagyunk kettesben. Úgy, hogy a babát otthon hagyjuk és mi ketten elmegyünk, kb. 3x voltunk. 2x vásároltunk, egyszer pedig a házassági évfordulónkat ünnepeltük. Az én családom messze van, a férjemé nem szívesen vigyáz a babára, a babysittert ellenzi a férjem. Az állítja, szeretne ő is kistesót. De én nem tudom. Már annyira nem tudom kiigazodni rajta. Félreismertem, és minden nap csak csalódok benne.
2013. szept. 29. 12:00
12/20 anonim válasza:
De a férjed szeretne még gyereket?
2013. szept. 29. 12:00
13/20 anonim válasza:
Nem akarlak megbantani de egyre jobban hajlok arra h csak azert akarod a masodik babat h a ferjedet magad mellett tartsd. Csak azert ne vallalj tole meg egyet h kegyen teso. Ha mar ennyire tonkre van menve a kapcsolatotok akkor kar eroltetni foleg egy babaval. Az meg h harminc leszelh semmit nem jelent. Sokan az elsot is 35 felett vallaljak. Mondom en aki 25 evesen szult. Ha nem tole mastol meg lehet boven kisteso olyantol akivel mas a viszonyotok.
2013. szept. 29. 12:01
14/20 anonim válasza:
2év 3 hónap van a gyermekeim között,nekem szülés után nagyon ritkán volt kedvem a szexhez. A második hónapban sikerült teherbe esnem,de sajnos elvetéltem, 2hónappal később újra próbálkozunk,egy hónap alatt egyszer volt szex és sikerült :)
2013. szept. 29. 12:35
15/20 anonim válasza:
Szerintem, ha egy házassággal minden rendben van, akkor mindkét fél kívánja a szexet, és akkor bármikor van rá mód, amikor csak eszébe jut a párnak. Kicsit rösszabb esetben (na ez van nálunk) a férj non - stop kívánja, a nő pedig belemegy, és jó esetben közben megjön a kedve és élvezi. Nálunk 21 - 22 - 21 - 11 hó a korkülönbség a 6 gyerek között, soha nem volt gond a szex "kivitelezése". Az, hogy egy férfi inkább olvasgat és tv - zik, netezik, ahelyett, hogy bebújna a felesége mellé számomra rosszat sejtet. Nem akarlak ezzel megbántani, de így gondolom. Mi sem tudunk soha kettesben lenni, mert nekünk sincs segítségünk, de mégis van köztünk vibrálás.
2013. szept. 29. 12:38
16/20 anonim válasza:
OFF: akkor nekem azt mondja meg valaki nekem mi a bajom, ha egy gyerekem van 1 éves, a férjem bármikor benne lenne, de én nem kívánom egyáltalán...magát a szexet. viszont egymást nagyon szeretjük és nem gondol sem másra, sem maszturbálásra semmi..miért nincs vibrálás? mert kevés a kettesben töltött minőségi idő és a romantika?
2013. szept. 29. 13:15
17/20 anonim válasza:
Kedves Utolsó! Valószínűleg az utolsó kérdésedben van benne a válasz. Illetve az lehet még, hogy a pici baba mellett nagyon átalakult az életetek (nem csak a szexuális) és sokkal fáradtabbak is vagytok (persze erre sem lehet mindent ráfogni).
Nekem 11 hós babám van. Az elején én is nagyon el voltam keseredve, mert kb. a gyerek féléves koráig szinte semmi kedvem nem volt a szexhez (de tényleg) és szinte nem is volt semmi... De aztán szerencsére javult a helyzet, úgyhogy van remény. :) Mi esténként szoktunk összebújni, ha már a baba alszik. Azért ritkábban, mint előtte, de - őszintén szólva - én már ezzel elégedett vagyok jelenleg.
2013. szept. 29. 22:44
18/20 anonim válasza:
majdnem 3év lesz közöttük,de nem a szex hiánya miatt,hanem mert nem akartuk hamarabb... én is azt mondanám,h előbb a kapcsolatotokat tegyétek rendbe...a gyerek előtt milyen volt?akkor sem kezdeményezett?akkor is kevés volt?Én is ezt tartom furcsának,h kb. minden fontosabb neki,mintsem veled összebújni...Meg miért este rámoljátok a lakást?próbáld meg nappal kitakarítni,h este egy laza vacsi utáni mosogatás,míg ő fürdeti a gyereket,és ha a kicsi alszik irány az ágy...
2013. szept. 29. 23:25
19/20 A kérdező kommentje:
"Irány az ágy!" Jaj de jó is volna! Szerintem a férjemben van valami gát. Nem igazán kezdeményez. Mindig van valami, ami miatt nem kívánja. Szexmánias őrültnek érzem magam mellette. (Pedig nem vagyok az.) Már majdnem egy éve könyörgök a több szexért, de csak azt hajtogatja, hogy miattam nincs, mert én biztos nem kívánom.... Annyira magam alatt vagyok. Nem szeretném, hogy tönkre menjen a házasságunk, de most semmi pozitívat nem tudok. Normális az, hogy egy férfinak könyörögni kell a szexért? ??????
Nagyon köszi mindenkinek a válaszokat!
2013. szept. 30. 08:15
20/20 anonim válasza:
Nálunk pont fordítva van,imádjuk egymást,minden rendben közöttünk,de nap végére annyira elfáradok hogy egyszerűen nem visz rá a élek,hogy alvás helyett szexeljek.Nálunk akkor szokott lenni ha a gyerekek alszanak,és mivel ritkán van hogy mind a két gyerek egyszerre alszik így kb havonta 2-3szor szoktunk együtt lenni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!