Valaki használta terhesség előtt a cickafark teát meg a palástfű teát mert nehezen jött össze a baba?
Bocsánat hogy ide írom, barátnőm a 2. Babáját várja már és ő mesélte hogy neki állt inni azt a 2 teát és neki segített.
Több mint 1 éve próbálkozunk a babával de semmi orvoshoz még nem mentem el gondiltam előbb ki probalom a teát de előbb tapasztalatokat szeretnék tőletek hogy kinek segített még vagy kinek nem.
Remélem előbb utóbb nekem is sikerül.
Nem rég el vesztettük a párom édesanyukàját és most a párom apukájával lakunk tarsashazba és hát nem tudom mit szólna hozzá apukája ha unokája lenne a párom 28 éves én meg 21. Mondjuk a mi dolgunk lenne de nem szeretnék vitázni sem az apóssal remélem sikerül helyre állni a dolgoknak és ha sikerülne a baba nem vetetném el semmi pénzért
most tervezitek azt a gyereket vagy sem?
mi az, hogy ha sikerülne nem vetetnéd el...?
Én ittam, 6 hónapig sikertelenek voltunk, az első teázós hónapban összejött :) 33 hetes vagyok már.
palástfű+cickafark keverék, este egy evőkanálnyi leforrázva, leszűrve,mézzel. Én 2-3 decit megittam esténként. Csak este ittam, menzesz elmúlása után. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!