Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Novemberre kiírt kismamåk...

Novemberre kiírt kismamåk, hogy vagytok, hogy erzitek magatokat?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 24. 08:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én november 8-ra vagyok kiírva. Iszonyú fáradt vagyok. Más tünetem már nincs szerencsére! Fárasztó a 16 hónapos fiam után futkosni, de lesz ez még így se. :) Jövő hét kedden lesz a 12 hetes uh. Már nagyon várom! :)
2014. ápr. 24. 10:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én november 1-re vagyok kiírva. Nagyon megviseltek az első hetek, hányás, állandó émelygés, alacsony vérnyomás miatt állandó szédülés. Hetekid csak kekszet ettem, fogyam is 4 kilót. Kb 2 hete vagyok jobban, de még mindig nagyon fáradt vagyok, állandóan aludnék.

A 12. heti UH megvolt a múlt héten 11+6 hetesen. Mindent rendben találtak.

Első baba, volt már egy vetélésem, úgyhogy remélem, hogy ő velünk marad.

31 éves vagyok.

R.

2014. ápr. 24. 12:17
 13/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nov.20-ra vagyok kiírva. :) 35 éves v.ok második gyermek. Most semmilyen tünetem nincs, az elsőnél a melleim majd leszakadtak és nagyon fájtak. Szerencsére a fáradtságon kívül nincs semmi panaszom. Mondom is a férjemnek, hogy hogy ha nem lenne pozitív tesztem nem is venném észre, hogy állapotos v.ok. :)

2014. ápr. 24. 13:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Szia.én november 25-re vagyok kiírva.24 éves vagyok első baba lesz.(legelső nem rég ment el) nekem még 2 hét a genetikai uh kicsit aggódom is mert nekem sincsenek tüneteim és nem is voltak:) annyi, hogy a mellem néha feszül de ha megnyomom finoman akkor fáj, és a m.bimbó is érzékeny. te hogy vagy kérdező?
2014. ápr. 26. 12:33
 15/20 A kérdező kommentje:
En is jol vagyok szinte semmi tunetem nincs ma voltam dokinål es minden rendbe van . )) Veletek mizu?
2014. máj. 5. 11:16
 16/20 anonim ***** válasza:
A melleim ugyanugy fajnak, mint eddig. Hányinger, hanyas nincs. Uh jovo het hétfőn lesz. Nagyon varom 😊
2014. máj. 7. 13:13
 17/20 anonim ***** válasza:

Én december 1-re vagyok kiírva, de nagy valószínűség szerint programozott császár lesz, így valamikor november közepén megszületik a babánk. 35 éves vagyok, második baba, van már egy 3,5 éves kisfiunk.

10+2 hetes vagyok, az első pillanattól hányingerem van, egész nap, megállás nélkül. A melleim már nem tudom, hova nőnek, annyira fájnak, hogy elmondani nem tudom. Ez a terhesség teljesen már mint az első volt, így (tudom butaság), de reménykedem, hogy most a kisfiunk mellé, kislány érkezik.

pontosan 2 hét múlva megyek a 12 hetes Uh-ra. Mi külföldön élünk, itt teljesen máshogy mennek a dolgok, még tanulom a rendszert és izgulok, hogy minden rendben menjen!

Gratulálok mindenkinek a babókhoz, boldog babavárást kívánok Nektek!! :)

2014. máj. 7. 14:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok? voltam a 12. heti uh-n és minden rendben, 68mm már a pici :) nektek látszódik már a pocitok? nekem mindenki azt mondja, hogy nagyon látszik már...
2014. máj. 8. 11:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondják hogy látszódik meg hogy jó nagy pocim van. 22-én megyek legközelebb orvoshoz. Ti hogy vagytok?
2014. máj. 13. 15:49
 20/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én a 12. heti UH-n voltam utoljára, 56 mm volt, a korának azt mondta a dokinő, hogy teljesen megfelelő. Akkor még pocakom se volt. No, de az utóbbi két hétben meglódultam. :-) Tudom, a kismedencéből való kiemelkedés miatt. Most mér van egy kis pocakom, de még nem akkora, ,hogy a buszon átadják a helyet :-)

Most töltöm a 15. hetet, pénteken kezdem a 16. hetet, pont aznap megyek UH-ra. Szerintetek van esély arra, hogy megsaccolják a nemét? Persze, ha úgy fordul. Ezután csak a 20. héten lesz a következő UH, az 4d lesz, gondolom, akkor már biztos kiederül, de lehetséges, hogy most is már mondhatnak valamit?

R.

2014. máj. 13. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!