Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félek! Mi lesz így?

Félek! Mi lesz így?

Figyelt kérdés
11 hetes terhes vagyok,most voltam a dokinál azt mondta nincsen semmi baj. Ez múlt héten volt most pedig kb.két napja elkezdtem görcsölni,van amikor nagyon erösen. Mi lesz ha elveszítem a babàt?

2014. ápr. 23. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
A görcs valamennyire normális, hisz nő a méhed, nyúlnak a szalagok. Magnéziumot szedsz? Emeld meg az adagot 3x2-re és pihenj amikor tudsz. Most a frontok is bezavarnak, ilyenkor rosszabb minden. Legközelebb említsd meg a dokinak. 30 hetes kismama
2014. ápr. 23. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Magnézium,sok pihenés ,fekvés és nyugalom.Nő a méhed,nyúlnak a szalagok,sajnos kellemetlen,de normális.
2014. ápr. 23. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz semi baj,igy van méhed kezd nőni,menstruáciodnak most kéne megjönnie',minden hónapban ''emlékezni fog''enyhe görcsikékkel.több gyermekes.
2014. ápr. 24. 06:18
 4/4 H_Vivien ***** válasza:
Nem vagyok orvos, de ez szerintem normális. Nekem sokszor olyan erős görcseim voltak, hogy kb. 1 percig mozdulni sem tudtam. Gondolj bele, hogy milyen iszonyú nagy változáson megy keresztül a tested, csinálja a bébi a helyet magának, mindent el kell tolnia az útból, ami nem kellemes érzés :) Én ma vagyok 30 hetes kismama, de pont tegnap megint a görcsöktől szenvedtem. Sajnos ez ezzel jár :) Ha nagyon zavar, nyugodtan fordulj az orvosodhoz és úgy legalább megnyugszol. Ha teheted pihenj sokat :)
2014. ápr. 24. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!