Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek miert volt surgossegi...

Kinek miert volt surgossegi csaszarmetszese? Hogy kezdodott es hogyan vegzodott? Alacsonyat fekvo placentam van, felek ez lesz a vege.33 hkm

Figyelt kérdés

#placenta #Surgossegi csaszar
2014. ápr. 13. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy "ismerősömnek",lepény leválás miatt a 36.héten
2014. ápr. 13. 18:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Beszűkült ctg miatt, a fiamat nem lehetett felébreszteni. Meconiumos volt már a magzatvíz. Az utolsó pillanatban vették ki. 40+1 hetesen.
2014. ápr. 13. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
41+3on 43ora vajúdás után miután leesett a szivhang és kislányom élettelen jött a világra!
2014. ápr. 13. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:

33 hetesen volt azonnali császárom lepényleválás miatt.

Elmentem wc-re és ömlött belőlem a vér. Berohantunk a kórházba, és egyből kivették a babámat. Éretlen volt a tüdeje és tüdőgyulladása is volt. 2,5 hetet töltöttünk a koraszülött intenzíven, 5 napig volt szüksége légzéstámogatásra, 10 napig kapott vénásan antibiotikumot.

2014. ápr. 13. 20:01
 5/9 anonim ***** válasza:

38 hetesen, extrasystolék, bradycardia és arrythmia volt a kezdet, aztán mozgásoknál decelerált az NST, úgyhogy műtöttek.

Egészségesen született a lányunk, a zsinórba volt gabalyodva, hála Istennek semmi baja. Már 2 éves.

2014. ápr. 13. 20:07
 6/9 anonim ***** válasza:
41 hetesen, elfolyt a magzatvíz. Mire beértünk a kórházba belekakilt a vízbe (itthon még tiszta volt). Gépre raktak, de mivel egy darab fájásom nem volt, így műtöttek nehogy valami baja legyen a kislányomnak.
2014. ápr. 13. 20:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom az oszinte es nehany esetben szomoru valaszokat. 4es valaszolo megkerdezhetem mitol valt le a lepeny? Nehezet emeltel vagy neked is lent volt? Mennyi ido alatt jutottatok be a korhazba es mennyi ido alatt vettek ki?
2014. ápr. 13. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia, természetes szülésre készültünk, úgy is indultunk a kórházba. Nagyon gyorsan és simán ment minden a kitolásig, csak sajnos a babám elakadt a szülőcsatornában, ketten nyomták a hasamat, mindent megtettek az orvosok, hogy meg tudjon születni a babám, de sajnos nem sikerült. Méret összeférhetetlen volt a medencém és a kicsi feje. Két órán keresztül voltak toló fájásaim, majd megpróbálták vákuummal kivenni, ám ez sem sikerült, és rohantak velünk a műtőbe. Altattak, és röpke 10 perc alatt ki is vették a kicsikémet, utána viszont két napig intenzíven volt, mert lett egy vérömleny a kis fején, és féltek, hogy a vákuum miatt sérült a kis agya, úgyhogy ultrahangozták a koponyáját, de hál istennek egészséges kislány :-) Szerintem ne félj, inkább ti legyetek teljes biztonságban. Én ilyen előzmények után azt mondom, inkább ezer császár, mint egy természetes szülés.

További boldog babavárást.

2014. ápr. 14. 03:08
 9/9 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Nekem is mélyen volt a lepény, rá is lógott a méhszájra. Sokat feküdtem, gyógyszereket szedtem, nem emeltem semmit. Teljesen hirtelen kezdtem vérezni, semmi előjele nem volt, semmit nem csináltam akkor. A cuccom már össze volt pakolva, csak beleszórtam ami kimaradt és rohantunk a kórházba. Kb 1 óra múlva már kint is volt a kislányom.

2014. ápr. 14. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!