Akinek volt proramozott császármetszése, kíbirta addig a napig amit megjelölt az orvos, vagy elöbb jött a baba?
Ha elöbb jött, mik voltak a jelek , és hogyan alakult a császár?
35. hétben járok, és progis császárom lesz.
Nekem programozott császárom volt 4 hónapja.
A kiírt előtt 2 nappal műtöttek medencetartás miatt és akkor még nem indult meg a fiam bár a műtét napján reggel talán a beöntés és a sok vizsgálat hatására elment a nyákdugóm.
Pénteken műtöttek,mert főorvos egy vizsgálat után azt mondta szerinte szombaton délután elindult volna a babám.
Hol műtöttek? Milyen vizsgálatok voltak előtte? A beöntés kötelező? Olvastam, hogy valahol csak kúp van.
Köszi előre.
19:56-os,másodiknak!
Én vagyok az első válaszoló.
Engem Budapesten műtőttek az Uzsoki kórházban,nagyon szép az egész mert új épület.
A beöntés kötelező és szerintem nagyon hasznos mert amúgy eltudod képzelni mi lenne kb.10órán keresztül veled egyhelyben fekve??!!
A műtét előtt NST vizsgálat volt mindennap 1szer reggel,2 nőgyógyász és egy főorvos is megvizsgált manuálisan,vérvétel,vérnyomásmérés,pocakmérés(1szer),aneszteziológia a műtét miatt és persze 1 ultrahang.
A műtét előtt még kézzel megnézték hogy megfordult-e de maradt...!
Remélem segítettem:-)))
15:40-es vagyok megint.
Szerintem is a beöntés még mondhatni kellemes is ahogy kitisztulsz...nade a katéter az már nem semmi.ááááááá
Még az érzéstelenítő előtt kaptam meg.durva volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!