Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnyugtatnátok, hogy nem...

Megnyugtatnátok, hogy nem vészesen nagy a pocakom?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kérnék 1-2 észrevételt a pocakomra, mert elég sokan ijesztgetnek, hogy nagy a pocakom, nagy babám lesz stb.

A hetet nem árulom még el, kíváncsi vagyok, ti mit tippeltek!

Köszönöm

2014. ápr. 21. 20:19
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Én mindnekinek zöld kezet adtam, függetlenül a választól.
2014. ápr. 21. 21:14
 22/29 martif válasza:
Szerintem nem nagy a pocakod,kb. 28 hetes lehetsz.Nekem is mindenki azt mondta hogy nagy a hasam és biztos óriás bébi lesz vagy ikreket várok,hát nem .A fiam 3450grammal és 53cm született .
2014. ápr. 21. 21:25
 23/29 Pötyös Panni ***** válasza:
Szia! Tényleg szép nagy de a has nagysága és a gyerek súlya közt nincs semmi összefüggés. Nagy pocakban is lehet 2 kilós baba és kicsiben majdnem 4 kilós.Anyukám 9 hónapos terhesen bakfis kombinét hordott, alig volt hasa és majdnem 4 kilóval születtem..
2014. ápr. 21. 22:32
 24/29 anonim ***** válasza:
szerintem ez még nem a vége és nem is nagy
2014. ápr. 21. 22:42
 25/29 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen átlagos a terhességnek ebben a szakaszában. Látszik, hogy még messze a vége, szép magasan van még.

Ha nem felejted el, és van kedved, tegyél fel egy bő hónap múlva is képet. Meglátod, akkor milyen kicsinek fogos vélni a mostani hasadat.

2014. ápr. 21. 23:12
 26/29 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincs nagy pocakod. Amennyire ezt képből lehet látni, nekem is ekkora van, pedig csak 29 hetes terhes vagyok, és még így sem mondanám, hogy olyan nagyon nagy a pocakom.

Sógornőm pont tegnap mondta, hogy mennyire nem jelent semmit a has mérete. Első babája nem lett 3 kg, mégis hatalmas volt a hasa, második gyereknél jóval kisebb lett a pocakja, a baba fél kilóval többet nyomott, mint az első. Ne hagyd magad ijesztgetni. Ha a cukrod rendben volt, és a családban sem volt kiemelkedően nagy súllyal született baba, szerintem nincs mitől aggódnod.

2014. ápr. 22. 07:53
 27/29 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Haskörkerületet megmérnéd, ha tudod? Kíváncsivá tettél. :)
2014. ápr. 22. 07:55
 28/29 anonim ***** válasza:
29%
Hát ikres kismama, ez nem semmi :D
2014. ápr. 22. 10:00
 29/29 anonim ***** válasza:

Most mi rosszat tettem? Nem is értem. Miért baj, hogy ezt írtam. Nem láttam még ikres pocakot.

Na de mindegy is.

2014. ápr. 22. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!