Megnyugtatnátok, hogy nem vészesen nagy a pocakom?
Kérnék 1-2 észrevételt a pocakomra, mert elég sokan ijesztgetnek, hogy nagy a pocakom, nagy babám lesz stb.
A hetet nem árulom még el, kíváncsi vagyok, ti mit tippeltek!
Köszönöm
Szerintem teljesen átlagos a terhességnek ebben a szakaszában. Látszik, hogy még messze a vége, szép magasan van még.
Ha nem felejted el, és van kedved, tegyél fel egy bő hónap múlva is képet. Meglátod, akkor milyen kicsinek fogos vélni a mostani hasadat.
Egyáltalán nincs nagy pocakod. Amennyire ezt képből lehet látni, nekem is ekkora van, pedig csak 29 hetes terhes vagyok, és még így sem mondanám, hogy olyan nagyon nagy a pocakom.
Sógornőm pont tegnap mondta, hogy mennyire nem jelent semmit a has mérete. Első babája nem lett 3 kg, mégis hatalmas volt a hasa, második gyereknél jóval kisebb lett a pocakja, a baba fél kilóval többet nyomott, mint az első. Ne hagyd magad ijesztgetni. Ha a cukrod rendben volt, és a családban sem volt kiemelkedően nagy súllyal született baba, szerintem nincs mitől aggódnod.
Most mi rosszat tettem? Nem is értem. Miért baj, hogy ezt írtam. Nem láttam még ikres pocakot.
Na de mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!