Megnyugtatnátok, hogy nem vészesen nagy a pocakom?
Kérnék 1-2 észrevételt a pocakomra, mert elég sokan ijesztgetnek, hogy nagy a pocakom, nagy babám lesz stb.
A hetet nem árulom még el, kíváncsi vagyok, ti mit tippeltek!
Köszönöm
Köszönöm a válaszokat, 33 hetes vagyok, első gyermekemet várom, és kisfiú lesz. 10 kiló hízásnál tartok. Sose voltam egy vastag lány. Vizesedni még nem kezdtem el. Igazából mindneki azt mondja, hogy a 10 kilót nem látják rajtam, mert a combom vékony, karom nem lett vastagabb, fenekem sem nagyobb.
Igazából én is semmimet sem látom nagynak, csak a hasamat az arányaimhoz képest.
nőgyógyász, védőnő sem mond semmi aggasztót. minden eredményem jó, 32 hetes uh-on normál mennyiségű magzatvíz volt, baba méretei a hétnek megfelelő. Méhlepényem hátul van.
Szia!
Először is nyugi!!! Engem is mindig azzal ijesztgettek, hogy jó nagy baba lehet a pocimban, meg mindig kérdezték, hogy nem ikrek.... Ehhez képest egy 2,6 kilós kislánynak adtam életet, igaz jó 3 héttel hamarabb. Nekem ahogy visszanéztem a pocakos képeket, 35 hetesen nagyobb volt a pocim, mint neked. Úgyhogy talán olyan 34 hetes a pocaklakód. Tényleg ne hagyd, hogy rémísztgessenek, egyedül a nődokira hallgass. Nekem csakis ő mondta azt, hogy semmi extra, szülés előtt 2800 grammra becsülte a súlyát.
Kisfiammal mikor terhes voltam, nekem is mindenki azt mondogatta, hogy hatalmas pocakom van (beleértve anyukám és védőnőm is). Már nagyon mérges voltam rájuk, és kb ilyenkor, 32 hetesen megkérdeztem a dokim, hogy akkor most tényleg óriás babám lesz-e. Azt mondta, hogy minden értékem normális, és testalkatfüggő, hogy mekkora a pocak. Valaki szélesebb, neki pl jobban elfér a baba. Végül a kisfiam 3370 grammal és 49 centivel született, tényleg nem lett óriás :)
Ne foglalkozz senkivel, élvezd a várandósságot! :)
17-es
Köszi, nekem is ikreim vannak, és nem volt ilyen a hasam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!