Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megnyugtatnátok, hogy nem...

Megnyugtatnátok, hogy nem vészesen nagy a pocakom?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Kérnék 1-2 észrevételt a pocakomra, mert elég sokan ijesztgetnek, hogy nagy a pocakom, nagy babám lesz stb.

A hetet nem árulom még el, kíváncsi vagyok, ti mit tippeltek!

Köszönöm

2014. ápr. 21. 20:19
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, 33 hetes vagyok, első gyermekemet várom, és kisfiú lesz. 10 kiló hízásnál tartok. Sose voltam egy vastag lány. Vizesedni még nem kezdtem el. Igazából mindneki azt mondja, hogy a 10 kilót nem látják rajtam, mert a combom vékony, karom nem lett vastagabb, fenekem sem nagyobb.

Igazából én is semmimet sem látom nagynak, csak a hasamat az arányaimhoz képest.

nőgyógyász, védőnő sem mond semmi aggasztót. minden eredményem jó, 32 hetes uh-on normál mennyiségű magzatvíz volt, baba méretei a hétnek megfelelő. Méhlepényem hátul van.

2014. ápr. 21. 20:44
 12/29 anonim ***** válasza:
83%
Milyen magas vagy? Nekem ennél nagyobb a 36. hétben, de alacsony vagyok és előrefelé nő, mert a törzsem nem túl hosszú.
2014. ápr. 21. 20:50
 13/29 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Először is nyugi!!! Engem is mindig azzal ijesztgettek, hogy jó nagy baba lehet a pocimban, meg mindig kérdezték, hogy nem ikrek.... Ehhez képest egy 2,6 kilós kislánynak adtam életet, igaz jó 3 héttel hamarabb. Nekem ahogy visszanéztem a pocakos képeket, 35 hetesen nagyobb volt a pocim, mint neked. Úgyhogy talán olyan 34 hetes a pocaklakód. Tényleg ne hagyd, hogy rémísztgessenek, egyedül a nődokira hallgass. Nekem csakis ő mondta azt, hogy semmi extra, szülés előtt 2800 grammra becsülte a súlyát.

2014. ápr. 21. 20:52
 14/29 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok, és 56 kilóval indultam.
2014. ápr. 21. 20:54
 15/29 anonim ***** válasza:
75%

Kisfiammal mikor terhes voltam, nekem is mindenki azt mondogatta, hogy hatalmas pocakom van (beleértve anyukám és védőnőm is). Már nagyon mérges voltam rájuk, és kb ilyenkor, 32 hetesen megkérdeztem a dokim, hogy akkor most tényleg óriás babám lesz-e. Azt mondta, hogy minden értékem normális, és testalkatfüggő, hogy mekkora a pocak. Valaki szélesebb, neki pl jobban elfér a baba. Végül a kisfiam 3370 grammal és 49 centivel született, tényleg nem lett óriás :)

Ne foglalkozz senkivel, élvezd a várandósságot! :)

2014. ápr. 21. 20:54
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
13-as vagyok, most látom, hogy írtál. Akkor nem tévedtem sokat. Minden oké, nyugi!!!
2014. ápr. 21. 20:55
 17/29 anonim ***** válasza:
82%

5. nézd csak itt egy foto, egy 33 hetes ikerterhességröl..

[link]

2014. ápr. 21. 20:58
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

17-es

Köszi, nekem is ikreim vannak, és nem volt ilyen a hasam :)

2014. ápr. 21. 21:00
 19/29 A kérdező kommentje:
uhh hát igen azért szerintem sem tűnik az én pocakom ikertehesnek...
2014. ápr. 21. 21:02
 20/29 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok, a saját tapasztalatom és véleményem írtam le, amire a Kérdező kíváncsi volt. Miért is lettem lepontozva? Valakinek talán nem látszott a hasa és rajtunk áll bosszút?
2014. ápr. 21. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!