Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek pozitiv?

Szerintetek pozitiv?

Figyelt kérdés
Ma nem kéne megjonnie, reggel teszteltem és nem tudom eldönteni hogy ez pozi e, mert először csak két vékony, szemmel alig látható csík jelent meg. A képen valami halvány csíkot látok, de élőben kevésbé látszik. Ja, es ma ilyennagyon világos barna tiltások van, de csak torlesnel, gondoltam hogy megjon de meg semmi.

2014. ápr. 16. 19:22
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Hat a mai gabriel tesztem sajnos full negatív.De mensi meg mindig sehol, csak barnazas. :( De meg egy napja késik, úgyhogy bármikor megjohet, csak semmit nem érzek belőle. Hát lesz ami lesz, ha nem jön meg irány a doki.
2014. ápr. 17. 14:34
 22/23 anonim ***** válasza:
Szia! A Gabriel nem jó ötlet volt, mert az később mutatja, nem olyan érzékeny, pedig 25-ös. Azóta teszteltél?
2014. ápr. 19. 15:21
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia

Én is 16.ára nem vártam... tegnap délután teszteltem először és egy olcsó féle 25-ös teszt is egyből erős pozitív lett.

Helyzet azóta?

2014. ápr. 19. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!