Szerintetek pozitiv?
Figyelt kérdés
Ma nem kéne megjonnie, reggel teszteltem és nem tudom eldönteni hogy ez pozi e, mert először csak két vékony, szemmel alig látható csík jelent meg. A képen valami halvány csíkot látok, de élőben kevésbé látszik. Ja, es ma ilyennagyon világos barna tiltások van, de csak torlesnel, gondoltam hogy megjon de meg semmi.2014. ápr. 16. 19:22
11/23 anonim válasza:
egyébként attól hogy besárgult a pozitív csíknak ha az volt látszania kell....nekem egy éves pozitív tesztem van...sajnos elment a babám :(
12/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a valaszotokat. Nagyon örülnek ha tényleg pozi lenne, mert sajnos meg nincs gyerkoc, és mar oktoberben volt egy vetelesem.Azota próbálkozunk, szedek gravidat, folsavat, de eddig semmi nem volt. Tesztet mit ajanlanatok ami szép vonalat mutat? A corexrol mi a velemenyetek?
2014. ápr. 16. 19:59
13/23 anonim válasza:
szerintem az ex-epil is jó vagy a HCG gravida ez gyógyszertári kb.800 Ft....
14/23 anonim válasza:
kíváncsi leszek mi lesz az eredményed....szorítok :)
15/23 A kérdező kommentje:
Koszonom akkor valamelyiket kipróbálom. Kedves előttem válaszoló, sajnos egyutterzek veled, nekem is van két szép eros pozi tesztem tavalyról. Örülnek ha megint azt lathatnam.
2014. ápr. 16. 20:06
16/23 anonim válasza:
Inkább gyógyszertári tesztet vegyél azok megbízhatóbbak. Ha pozi de barnázol akkor viszont menj el dokihoz mert progi pótlás kell.
17/23 A kérdező kommentje:
Köszi nektek aranyosak vagytok. csak ettől a barnazastol felek, de görcs nincs inkább szurasokat érzek a hasamban. A melleim is mintha nőttek volna. Meg elég sok fehér folyasom volt mostanában, ami nem jellemző.
Remélem hnap nem mensivel ebredek :)
2014. ápr. 16. 20:11
18/23 A kérdező kommentje:
Ha pozi mindenképp megyék, mert tavaly is ez volt a probléma, csak akkor a 6. héten kezdődött a barnazas és már késő volt.
2014. ápr. 16. 20:15
19/23 anonim válasza:
ez pozi, nekem a 11-12. dpo-n volt ilyen:) drukk:)
20/23 anonim válasza:
Én sajnos nem látok rajta második csíkot, de drukkolok, hogy a mai már legyen!!!!
Teszteltél reggel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!