Szerintetek pozitiv?
Figyelt kérdés
Ma nem kéne megjonnie, reggel teszteltem és nem tudom eldönteni hogy ez pozi e, mert először csak két vékony, szemmel alig látható csík jelent meg. A képen valami halvány csíkot látok, de élőben kevésbé látszik. Ja, es ma ilyennagyon világos barna tiltások van, de csak torlesnel, gondoltam hogy megjon de meg semmi.2014. ápr. 16. 19:22
1/23 anonim válasza:
Ez így elég kaotikusnak hangzik, holnap reggel csinálj egy másik tesztet.
2/23 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi a gyors választ, azt fogom tenni. Képet is szerettem volna feltenni, de nem tudom hol kell. Tudnál segiteni? Köszi
2014. ápr. 16. 19:29
7/23 anonim válasza:
Szia.....hát elég homályos de nekem pozitívnak tűnik...nem bánnám, ha tennél fel egy élesebb képet....Mi a teszt neve ?
8/23 anonim válasza:
nagyon homályos a kép, de így is egyértelműen pozitív.
9/23 A kérdező kommentje:
Na most adtál egy kis biztatást. Sajnos újat nem tudok feltenni, mert reggel csináltam és azóta besargult a tesztablak. Amugy corex be sure sugaras teszt, dm-es.
2014. ápr. 16. 19:51
10/23 anonim válasza:
két féle választ kaptál :) akkor holnap reggel tesztelj megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!