Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Neo-ferro-folgammát szed/szede...

Neo-ferro-folgammát szed/szedett valaki?

Figyelt kérdés

A héten írta fel nekem a háziorvos, mert alacsony a vörösvértesszámom (3,38 volt 3,80 helyett).

A szedéstől számított 3-4 hét múlva kell mennem vérvételre, hogy javult -e.

Használt valakinek?

29 hkm

2014. ápr. 16. 15:45
 1/9 anonim ***** válasza:
igen, mind a két terhességemnél kellett szedni, majd később is,mindig segített, nekem 6hetente kellett mennem ellenőrzésre!
2014. ápr. 16. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is azt szedtem. 30 hetesen kaptam.

Nekem használt! Semmi mellékhatása nem volt,esetleg annyi hogy fekete lesz töle a széklet,de ez normális.

Szépen helyrehozta a vérképemet!

2014. ápr. 16. 16:09
 3/9 babóca0129 ***** válasza:
Szia! Azt szedtem a terhessegem utolso harmadaban. Valamennyire segitett. A szulesnel konnyebb volt. Utana is kellett szednem es sokkal hamarabb helyre is jottem. :)
2014. ápr. 16. 16:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Húhh kicsit ijesztő... nálam székrekedést okozott. :/

Elég nehézkes az adagolás is..... Számomra...

Napi kétszer egyet kell bevennem.

"A Neo-Ferro-Folgamma gyomornedv-ellenálló tablettát legalább 1 órával előbb vagy 2 órával később kell bevenni, mint a következő ételeket, másképp azok nem hatnak megfelelő módon: tea, kávé, tojás, tej vagy tejtermékek, teljes kiőrlésű kenényér és más gabona készítmények (cereáliák), diétás rostok."

7-kor, fél 8-kor kelek, de úgy, hogy már farkas éhes vagyok. Akkor beveszem az egyik szemet. De nem bírom kivárni, hogy leteljen az 1 óra, hogy reggelizzek és megigyam a reggeli kávémat vagy teámat, esetenként kakaót. Sokszor eszek keveset, mert éhes vagyok. Ha nem eszem, akkor olyan rosszullétek kerülgetnek... szédülök, fáj a fejem, hányingerem van stb...

2014. ápr. 16. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Én egyszerre vettem be a 2 szemet,így tuti étkezés előtt bement mind.Székrekedésre küldj rá 1liter folyadékot,plussz gyümi,zöldség.Egyébbként a folyadék a lényeg,napi 3 liter min. kell.Kiürült üdítőst megtöltöd vízzel,szörppel, limonádéval,jól látható helyre kirakod, s mikor arra jársz iszogatsz.Ezt a szoptatás alatt is ugyanígy majd betartva.
2014. ápr. 16. 17:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippet :)

De nem probléma, ha egyszerre veszem be? Úgy is ugyan olyan a hatása?

Bocsi a sok kérdésért, csak nekem soha nem kellett semmi vitamint szednem, pláne nem vastablettát.

2014. ápr. 16. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálam nem gond.Így tuti felszívódik, míg a másik esetben nem.
2014. ápr. 17. 06:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Narancslével vedd be vagy c-vitamin tablettával. Én este veszem be fürdés után, miután pedig bevettem aludni szoktam.
2014. ápr. 17. 09:02
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem semmit nem használt az égvilágon, csak lejjebb ment a haemoglobinom és a vasam is. az egyetlen eredménye a szedésének egy brutális székrekedés és emiatti aranyér lett, szóval nekem csak rossz véleményem van róla.. :(
2014. ápr. 18. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!