Neo-ferro-folgammát szed/szedett valaki?
A héten írta fel nekem a háziorvos, mert alacsony a vörösvértesszámom (3,38 volt 3,80 helyett).
A szedéstől számított 3-4 hét múlva kell mennem vérvételre, hogy javult -e.
Használt valakinek?
29 hkm
Szia.
Én is azt szedtem. 30 hetesen kaptam.
Nekem használt! Semmi mellékhatása nem volt,esetleg annyi hogy fekete lesz töle a széklet,de ez normális.
Szépen helyrehozta a vérképemet!
Húhh kicsit ijesztő... nálam székrekedést okozott. :/
Elég nehézkes az adagolás is..... Számomra...
Napi kétszer egyet kell bevennem.
"A Neo-Ferro-Folgamma gyomornedv-ellenálló tablettát legalább 1 órával előbb vagy 2 órával később kell bevenni, mint a következő ételeket, másképp azok nem hatnak megfelelő módon: tea, kávé, tojás, tej vagy tejtermékek, teljes kiőrlésű kenényér és más gabona készítmények (cereáliák), diétás rostok."
7-kor, fél 8-kor kelek, de úgy, hogy már farkas éhes vagyok. Akkor beveszem az egyik szemet. De nem bírom kivárni, hogy leteljen az 1 óra, hogy reggelizzek és megigyam a reggeli kávémat vagy teámat, esetenként kakaót. Sokszor eszek keveset, mert éhes vagyok. Ha nem eszem, akkor olyan rosszullétek kerülgetnek... szédülök, fáj a fejem, hányingerem van stb...
Köszönöm a tippet :)
De nem probléma, ha egyszerre veszem be? Úgy is ugyan olyan a hatása?
Bocsi a sok kérdésért, csak nekem soha nem kellett semmi vitamint szednem, pláne nem vastablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!