Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki szedett antibiotikumot...

Valaki szedett antibiotikumot az első hónapokban? Mire kellett és melyiket?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 06:36
 1/5 anonim ***** válasza:
2012-ben lettem terhes a fiammal. 8 hetesen durva orrfolyás és mandula gyulladás kopogtatott nálam (februárban). Köhögtem is rendesen,az orvos antibiotikumot írt fel,már nem emlékszem,hogy mit,de azt mondta terhesen is lehet szedni. Egészséges fiam született.
2014. ápr. 7. 06:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Augmentint de az enyhébb változatot, nagyon durva torokgyulladást kaptam el a fiamtól, az egész családon végig ment a betegség sajnos. Kislányom makk egészséges.

2 gy anyuka

2014. ápr. 7. 06:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnos többet is szedtem bakteriális hüvelyfertőzés miatt.

Zinnat, Semmicilin, Augmentin és még szüléskor is kaptam Strepto miatt. Hála IStennek egészséges babám született.

2014. ápr. 7. 07:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Streptococcus Agalactiae miatt szedtem a 12. héten Zinnatot. Még nem született meg a kisfiam, de a vizsgálatok szerint minden rendben.
2014. ápr. 7. 08:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Arcüreg, torok és gégegyulladás miatt. Augmentin, Curam Duo és még két félét. Még nem született meg a lányom, de a vizsgálatok szerint semmi baja.
2014. ápr. 7. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!