Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedett valaki kétszer is...

Szedett valaki kétszer is antibiotikumot terhesség alatt?

Figyelt kérdés
8.hétben szedtem torokgyulladásra, és most megint azt kaptam. :( 30 hetes km. Mire szedtétek? Nem lett semmi baj?
2014. márc. 23. 18:15
 1/2 anonim ***** válasza:

szedtem kb 4-5 hónapos körül, torkomra, muszáj volt, pedig nagyon nem akartam. Semmi baja nem lett :)

Amúgy vannak gyógyszerek amiket lehet szedni, ha indokolt, de ezt az orvos tudja aki adja, ha nem szeded be sokkal nagyobb baj lehet. Nekem ezt mondták, így végül beszedtem és pár nap alatt meggyógyultam.

Vannak olyan gyógyszerek amit egy újszülött is kap ha kell, mert fertőzést kapott, szóval ha a pocakodba van még szűrve is van valamennyire.

2014. márc. 23. 18:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Háromszor, mindháromszor saját magamnak írtam ki. Az antibiotikum(ok legnagyobb része, de az, amit te szedtél, egészen biztosan nem) nem teratogén, semmi baja nem lesz tőle. :)
2014. márc. 23. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!