Terhesség végéig /most 20 hetes vagyok) antibiotikumot kell szednem, volt már valaki így köztetek?
Velem is ugyan ez volt.. plusz hiába kezelték a fertőzést "felszállt" a veséimre és vesemedence gyulladásomlett.nem egyszer 39 fokos lázzal küszködtem.Jobb ha kikezelik rendesen, én 6x kaptam antibiotikumos kezelést (vénásan is a kórházba), orvosról orvosra jártam végül 2 hónap után "meggyógyultam az utolsó adag augmentintől.
Ajánlani tudom a medveszőlőlevél és igyál sok citromosat.És szedj C vitamint,mert nem engedi, hogy a gyulladás, a nyálkahártyákon átterjedjen.
Kitartás :)
Szia! Ha az orvos azt mondja, akkor biztosan lehet szedni, ne aggódj :)
De egyébként ajánlom figyelmedbe a következő kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ha felfázás gyanút érzek, én is mindig Cantharist veszek be, és tényleg úgy van ahogy ez a válaszoló is írja, egyből elmúlik, nem értem ugyan hogy létezik ez, de attól így van..
Babázás előtt én is 2 évig kínlódtam felfázással, millió AB-t szedtem, de végül a Nitrofurantoin használt (ekkor még nem ismertem a Cantharist).
Próbáld meg megkérdezni a dokidat, ismeri e, ajánlja e ezt a homeos bogyót. Habár a legtöbb dokit a világból ki lehet kergetni ezekkel, legalábbis én így tapasztaltam, néha majd' a fejemet szedték h mit akarok az ilyen hülyeségekkel :S
Gyógyulást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!