Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ciprinol tablettát szedett...

Ciprinol tablettát szedett valaki terhesen?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Orvos írta fel neked vagy csak egyébként is ezt szoktad szedni? Mire akarod szedni?

Felfázás?

Én mást szoktam szedni rá, de az sem ajánlott terhesen, most is mást kaptam.

2014. ápr. 8. 19:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Felfázásra kaptam , a betegtájékoztatón az van , hogy terhességben nem ajánlott. Még soha nem szedtem , nem is voltam felfázva úgy tiz éve. Te most mit szedsz?
2014. ápr. 9. 06:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én a Ceclor 500-at kaptam, de én kicsit "különleges" eset vagyok, mivel van gyógyszerallergiám. Alapban mondta is hogy nem ezt írná fel, de amit fel szoktak írni antibiotikumot azt sajna én nem szedhetem :)

Egyébként ha a nőgyógyod tudott arról, hogy terhes vagy és így írta fel akkor semmi gond.

Nekem sem lett semmi, épp tegnap voltam uh-on és minden oké a picivel.

2014. ápr. 11. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!