Lesz ebből szülés?
Figyelt kérdés
tegnap töltöttem a 39. hetet. Este 6 óta 5 perces "fájásaim" vannak. azért tettem idézőjelbe, mert még aránylag elviselhetőek. Alul kezdődik a hasam aljába és megy át a derekamba,és olyan érzésem van minden fájásnál, mintha nagy vécéznem kellene, és sűrű pisilés.
Nemrég fürödtem melegvízbe de nem forróba, viszont akkor sem múltak el, de nem is erősödtek. szerintetek?
2014. ápr. 15. 20:49
11/20 anonim válasza:
én azért betelefonálnék a kórházba, hogy mi legyen.
12/20 A kérdező kommentje:
egyébként 1 ujjnyira már nyitva vagyok hetek óta :)
2014. ápr. 15. 22:32
14/20 A kérdező kommentje:
egy picit pihenek! bármi változás lesz fogok írni amint tudok :)
2014. ápr. 15. 23:03
16/20 anonim válasza:
azért csak óvatosan. én 38+0-ra szültem. nekem is így volt, hogy mintha jönnének a fájások, de hát olyan rendszertelenek...és egyik percről a másikra durvult be de nagyon-nagyon ... ilyen is van...sok sikert...jaj nem is tudom mi a jobb...ha az ember tudja mi vár rá a szülésnél (2. szülés) vagy ha nem (első szülésre gondolok)
17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm jól! még egyben! éjjel elaludtam, és azóta egy fájás se volt :( szerintetek mi lesz itt a következő napokban??
2014. ápr. 16. 07:58
18/20 A kérdező kommentje:
nekem is második baba lesz, viszont elsővel a kórházban voltam kiírt dátum után, és indítottak burokrepesztéssel, viszont, akkor is így kezdődtek a fájások egy óra eltelte után. 4 óra alatt lett meg majdnem 4 kilóval.
2014. ápr. 16. 08:00
20/20 A kérdező kommentje:
semmi még mindig :( kicsi mozog, várom a csodát!
2014. ápr. 16. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!