Lesz ebből szülés?
Figyelt kérdés
tegnap töltöttem a 39. hetet. Este 6 óta 5 perces "fájásaim" vannak. azért tettem idézőjelbe, mert még aránylag elviselhetőek. Alul kezdődik a hasam aljába és megy át a derekamba,és olyan érzésem van minden fájásnál, mintha nagy vécéznem kellene, és sűrű pisilés.
Nemrég fürödtem melegvízbe de nem forróba, viszont akkor sem múltak el, de nem is erősödtek. szerintetek?
2014. ápr. 15. 20:49
1/20 anonim válasza:
szerintem be kene menned egy ellenorzesre h mennyire vagy nyitva... valoszinuleg jon a baba :) sok sikert!!!!
2/20 anonim válasza:
Igen,szerintem készülődhetsz,ebből szülés lesz!
Sok sikert! :)
3/20 anonim válasza:
Ha rendszeres fajasaid vannak menj korhazba. Nem mindenki erzi annyira veszesnek a fajasokat. 5 perceseknel meg en se akartam elhini.. bnőm korhazba konkretan ataludta a tagulasi idoszakot es csak tolo fajasokra ebredt.. majd irj mi lett. Sok szerencset.
4/20 anonim válasza:
Igen.ez baba lesz.majd ird meg a részleteket. De izgi:-) 10 hkm
5/20 anonim válasza:
juhu!!! majd ird meg, hogy mi volt, mikor bujt ki!! :))
6/20 anonim válasza:
Sok sikert a babához, szerintem emnj be egy kórházba mert lassan szülés. :) Sok sikert és írd meg mi történt.
7/20 anonim válasza:
Nekem egyik nap kora reggel kezdődtek de nem tudtam hogy ezek már azok a fájások! Este lezuhanyoztam de nem múltak,egésznap tettem vettem,nem volt vészes a fájás,majd este anyósom zavart be a kórházba,én reggel akartam bemenni ellenőrzésre ;) ....ekkor 5percesek voltak,este 23körül be értünk 3percesekkel,éjjel 01:25kor megszületett a fiam! :-) sok szerencsét,könnyű szülést! 7hónapos fiú anyukája
9/20 anonim válasza:
Szülés tuti lesz, bent nem marad :) ma már nem hinném, max ha nagyon siet. Holnap hajnali 3-4-re tippelek. Majd írd meg eltaláltam-e :)
10/20 A kérdező kommentje:
megérkeztem :) pihenek, egyenlőre rendszertelen fájásaim vannak, 4-5 de van hogy 10 percenként jönnek, fekve sem múlik el. a kórház több mint 1 óra kocsikázásra van tőlünk, a nagylány pedig épp most mászik ki a lázból :) csomagom össze van már készítve!
2014. ápr. 15. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!