Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apás szülés ára? :/

Apás szülés ára? :/

Figyelt kérdés

Ti mit gondoltok arról, hogy 3000 Ft-ot kell fizetnie az apukának (kórházi öltözet), hogy benn legyen a szülésnél?

Teljesen felháborítónak tartom. Pláne amit az itteni kórházban leművel e kapcsán néhány nővérke...

2014. ápr. 10. 14:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk 2000ft volt a szett apanak. Nem okozott problemat, normalisak voltak. Mi a gondod vele?
2014. ápr. 10. 14:31
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

én nem tartom felháborítónak, minden apukának be kell öltöznie, ha bent szeretne lenni a szülésnél

ha gondolod vegyétek meg gyógyszertárban a ruhát, ott egy kicsit olcsóbb

nekünk még mindig megvan, azt mondta a szülésznő, hogy ne dobjuk ki, jó lesz még, így is lett, a másodiknál csak elővettem a szekrényből

én ezt nem érzem lehúzásnak, számomra evidens, hogy nincs bent a szülőszobán utcai ruhában

2014. ápr. 10. 14:33
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 1000 Ft a szett apukának. Nekünk semmi problémánk nem volt ezzel.
2014. ápr. 10. 14:33
 4/21 anonim ***** válasza:
40%
3000 forintot? Ahol én élek, ott egyszerűen nincs is apás szülés (se vajúdásnál, se kitolásnál nem lehet bent az apa) Ha az apuka mégis bent akar lenni, akkor mélyen zsebbe kell nyúlnia. Egyszer azt hallottam, hogy valaki 1000 eurót fizetett, hogy bent lehesen. Nem forint, hanem euró!
2014. ápr. 10. 14:34
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez nem akkora tragédia, mi is 2000 ft körül vettük a szettet.
2014. ápr. 10. 14:34
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

1500-2000 ft a gyógyszertárba a szett. De mi be tudtuk szerezni a köpenyt a volt munkahelyemről, lábra valót adtak sapi nem kellett rá. Szóval nekünk ingyen volt.

Nem értelek.... Inkább 3000 ft minthogy valami fertőzést kapjon a baba mert apa nem volt beöltözve.

2014. ápr. 10. 14:36
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem háborít fel, nem tartom az "apás szülés árának". Azért az alap elvárás, hogy aki a szülőszobában bent van, az steril ruhát viseljen. Én azt is el tudom fogadni, hogy annyira sz.rban van az eü, hogy nem tudják megfinanszírozni, hogy napi x szüléshez biztosítsák a hozzátartozók steril öltözetét is, és én ezt nem a nővérkéknek rónám fel. Nekik valószínűleg ki van adva az utasítás, hogy spórolni, spórolni, szigorúan betartatni a rendet!

Egyébként nem kötelező a kórházban megvenni a szettet, patikában/gyógyászati boltban kb. féláron hozzá lehet jutni. Persze fel lehet rajta háborodni, mondván hogy becsületes, TB fizető állampolgárnak miért nem biztosítják, de gyerekvállalásnál ez annyira elhanyagolható kiadás, hogy nem is érdemes felbosszantani magad rajta...

2014. ápr. 10. 14:40
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem a felháborodásod.
2014. ápr. 10. 14:46
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem drága. Nekem még többet is megérne, hogy apuka bent lehessen.
2014. ápr. 10. 14:48
 10/21 anonim ***** válasza:
81%
Istvanban nincs szett,nem kell ilyen oltozek az apanak
2014. ápr. 10. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!