Nagyon hullik és törik a hajam mit tehetek?
Mindenki azt mndta h jobb lesz a haj a terhesség alatt de ezerszer rosszabb, csomókban hulli. Mit tegyek?
13 hetes kismama
Szedsz vitamint?
Elképzelhető, hogy a baba elvon valamit a szervezetedtől és ezért van hajhullás.
Nekem ilyenem nem volt, nekem csak simán megőrült a bőröm és a hajam a terhesség elején. Kb 16-17 hetes voltam, amikor minden visszatért a régi kerékvágásba. Addig annyi pattanás volt rajtam mindenhol, mint még soha. De a hajam miatt szenvedtem a legtöbbet: nekem nemes egyszerűséggel berasztásodott! A hajam fele két nap után úgy összeállt, hogy egyszerűen nem lehetett vele semmit sem kezdeni, balzsamba áztattam és úgy sikerült fél óra alatt kifésülni. De mire megszáradt kezdődött elölről az egész. Undorító volt és egyszer-kétszer már a kezemben volt az olló, de a párom megakadályozta, hogy hülyeséget csináljak, ezzel megmentette a hajam.
Most már minden rendben, fényes és egészséges, mint baba előtt volt, most vagyok 22 hetes.
Szóval szedj vitamint, ha már szedsz, akkor pedig várj pár hetet, ha nem javul kérdezz rá az orvosnál.
Az én hajam is oda van. Nekem a terhességem elején annyira zsírosodott hogy napi rendszerességgel mostam meg reggelenként, és így aznap elviselhetősen nézett ki. Ez azóta már elmúlt, nem zsírosodik de viszont a hajhullás megmaradt. Főleg amikor mosom tele van a kezem. Kérdeztem róla a védőnőt, azt mondta hogy próbálkozhatok vitaminokkal , vagy hajhullás elleni pirulákkal de a terhesség alatt ez teljesen természetes. :( Sajnos ki kell várni amég elmúlik. Mondjuk elég bosszantó hogy egy kismamának miért kell lipáncás hajjal járkálnia... na mindegy.
Türelem, most a baba az első nem a hajunk :)
27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!