Nagyon hullik a hajam! Mit tehetek ellene?
Nagyon-nagyon hullik a hajam! Már látszik is foltokban, ami nagyon kellemetlen és egyben aggaszto számomra!!(2. gyermekem a baba, az elsönél is hullott de már nem emlékszem hogy ugyan ennyire e)
Visza fog nöni? Szedem az elevitet, és szedek c-vitamint is(cetebe) A fogaimmal sincsen semmi gond, és vas pezsgötablettát is most fogok elkezdeni inni.
Nagyon tartok töle, hogy kihullik az összes hajam!
A hajam szine vörös, de már 3 honapja be sem festettem.(gondolhatjátok hogy nézek ki!!!! :((( A lakásban csomokban lehet össze szedni minden honnan a hajszálakat! Kérlek segitsetek! Mit tegyek????
El fog ez mulni?????
A schwarzkopf samponját és hajszeszét használom rózsaszín színű dr hotting nőknek. 2000 a sampon és kb ugyanennyi a balzsam ha nem akciósan veszed nekem nagyon eredményes a használata. Ha tudsz ennyit rászánni próbáld ki. Persze lehet hogy csak az egyiket veszed meg de eredményesebb a kettő együtt!!
Remélem segítettem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!