12 hete szültem és iszonyatosan hullik a hajam. Mit tehetek?
Szia!Szülés után fokozottabban hullik a haj,mert a terhesség alatt minden megváltozott.6hónap szoktak mondani mire helyreáll a normális állapot.Próbáld ki a Varga hajcseppet és a Revalid Sampont+ balzsamot.Gyógynövényekből van, ártani nem árt.Kicsit drága termékek, de nekem használtak.Persze ez egyénfüggő is lehet.Gratulálok a babádhoz.Minden jót kívánok nektek!
13hetes kismama
A barátnőmnek is iszonyatosan hullott a haja. A doki azt mondta a terhesség alatt általában dúsul a haj és ez szülés után kihullik. De mivel neki nem múlt a hajhullás elküldték vérvételre, és iszonyat vashiánya volt. Ő egy hajvizsgálatra is elment és ott is javasoltak neki pár dolgot!
1-2 hét alatt szépen helyrejött!
Szia! Ha szoptatsz, akkor nehezebb a helyzet. A Revalid sampon nagyon jó rá.
Ha nem szoptatsz, akkor számtalan segítség van rá. Az biztos, hogy ez normális ilyenkor. Nekem most 5 hónapos a kisfiam, és idáig hullott a hajam, kb. 2 hete nem. Nem szoptatok, mert nem volt tejem, szedtem a Revalidot, de nagyon drága volt, így megpróbáltam az Omega 3 kapszulát, ami nagyon jó a hajamra. Emellett E vitamint szedtem (ezt szedheted szoptatás alatt is).
köszönöm a sok választ, hát sajnos levágatni nem tudom, mert 3 hónap múlva esküvőnk lesz és nem szeretnék rövid hajjal oltár elé állni :)
akkor várom még egy kicsit, ha nem javul, megemlítem a dokinak.
mindenkinek jó babázást!!
Terhesség után ez is a hormonok játéka,ahogy a hajdúsulás is terhesség alatt.Változik a hormonrendszer.
Ne aggódj,szedj vitaminokat,és azzal a bent maradó szálakat erősitheted,mert ami ki akar jönni,ki is fog sajnos.
Egy fodrász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!