Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4 hónapja szültem, és 2...

4 hónapja szültem, és 2 hónapja nem szoptatok már. Azóta iszonyatosan hullik a hajam, pedig szedek vitaminokat is. Meddig tart ez? Ez normális?

Figyelt kérdés
Első gyerekünk után is tapasztaltam hajhullást,de ez nagyon durva.2 naponta kell hajat mosnom, mert amugy is vékonyszálu, hamar zsirosodó hajam van,és akkor kihullik vagy 2-300 szál. Ez nagy baj? Kopasz leszek?
2008. nov. 26. 09:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

ez természetes dolog, csak idő kérdése és helyre áll, ugy tudom, hogy a mensivel hozzák összefüggésbe.

de ha megnyugtat keress fel egy bőrgyógyászt, ő tud neked irni gyógyszert rá.

2008. nov. 26. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
vasat és c vitamint is szedjél
2008. nov. 26. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Sajnos teljesen normális jelenség! A hormonok, amik a terhesség alatt felhalmozódtak, most távoznak a szervezetböl. Pl. a progeszteron szint (amitöl dúsabb és szebb lesz a hajunk a terhesség alatt) csökken! Tudom, ez nem vígasz. Nálam az elsö terhesség után késön kezdödött (9. hét) s innentöl 5 hónapig tartott. Ez is mindenkinél változó.

Kitartás! Hamarosan jobb lesz!

2008. nov. 26. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez tényleg ezzel jár.

Nekem elég sok hajam van. Kb napi 3 marokkal hullott ki.

Szülés után a 7. hónap végén múlt el a hajhullás.

A vitamint szedd nyugodtan.

2008. nov. 27. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!