Normális ha nagyon hullik a hajam a terhesség közben?
Szerintem nem normális. Alapesetben terhesség alatt a legszebb a bőr, haj, köröm a hormonok miatt. Alig hullik, dús, fényes a haj.
Szülés után, ált a 2. hónapban kezd hullani, de nagyon a terhesség alatt el nem vesztett hajmennyiség.
Nekem 2 hónapig hullott, szabályosan bokáig jártunk a hajamban. Szerencsére elmúlt, de ismerek olyat, akinek még szülés után 1 évvel is hullott.
Kérdezd meg a fodrászodat és a háziorvost is, én is súlyosabb vitaminhiányra gyanakodnék. Próbálj Béres cseppet szedni, céklalevet inni, esetleg HIPP Natal.
Szia!
hosszú a hajad?Mert nekem az volt(derekamig ért),de naponta mosnom kellett annyira zsírosodott,meg hullott kegyetlenül!Most a vállamig ér és nem hullik és nem zsírosodik!pedig szedtem vitamint,meg csalán samponnal mostam ,sajnos csak a vágás segített!
Szia!Igen hosszú.És pont erre készülök,hogy levágassam,hátha.Amúgy nekem nem kell sűrűn hajat mosnom.Hetente egyszer bőven elég,de van mikor még akkor sem kéne.
Köszönöm a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!