Csomóba hullik a hajam. Ez normális?
Menj el biorezonanciára. Megmondják, mi hiányzik a szervezetedből, mit kell pótolni. Normális, hogy ilyenkor hullik, de nem mindegy, hogy mennyi. Nézz utána. Gödöllőn van egy jó biorezonanciás.
Üdv!
Szedjél vitamint és ásványi anyagokat,mert a szoptatásnál sokat kivesz a szervezetedből a tej által.
Én Elevitet szedtem,és 1hét alatt helyrejött:-))
Nekem amikor az 1. babám után ugyanúgy hullott, mint neked, azt mondta a fodrász, azért van mert terhesség alatt nem hullik. Azóta tudom, hogy ez egy nagy hülyeség, most 3. terhességem alatt is eléggé hullik a hajam. Bizony lehet a vashiány az oka, de amíg a hormonjaid nem rendeződnek addig sajnos hullani fog. Nekünk a gyerekorvosunk homeopátiával is foglalkozott, és ő ajánlott két szert, amit felváltva kellett szedni, és megjött tőle, után el lehetett felejteni a hajhullást. Próbálkozhatsz még valami hajszesszel is, hátha neked használ. Kitartás!
Ja én most levágattam, csak vállig ér, mert nagyon utáltam, hogy mindenfelé a hajam van, nomeg ha meglesz a baba, utána számítok rá,hogy bizony megint hullani fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!