Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csomóba hullik a hajam. Ez...

Csomóba hullik a hajam. Ez normális?

Figyelt kérdés
Babám 6 hónapos, az első 4 hónapban és a 9 hónap alatt 1 szál sem hullott ki az igaz, de ez durva. Nagyobbik kislányomnál ez kb 2 hétig tartott. Most már 2 hónapja tart. Levágassam? Az egész lakás az én hajammal van tele..
2010. aug. 28. 23:49
 1/7 anonim válasza:
42%

Menj el biorezonanciára. Megmondják, mi hiányzik a szervezetedből, mit kell pótolni. Normális, hogy ilyenkor hullik, de nem mindegy, hogy mennyi. Nézz utána. Gödöllőn van egy jó biorezonanciás.

Üdv!

2010. aug. 29. 00:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Szedjél vitamint és ásványi anyagokat,mert a szoptatásnál sokat kivesz a szervezetedből a tej által.

Én Elevitet szedtem,és 1hét alatt helyrejött:-))

2010. aug. 29. 00:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is nagyon hullott a szülés után,pedig sajnos én nem sokat tudtam(tudok)szoptatni.Én kb 2 hete levágattam kb 10 centit a hajamból(nem azért mert hullott),és azóta az tünt fel hogy sokkal kevesebb hajam hull ki egy hajmosásnál pl.Szerintem jót tett neki,esetleg próbáld meg ha nem sajnálod,de egyébként a vitaminok is megoldás lehet,bár nálam az nem jött be.
2010. aug. 29. 06:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia!5hónapja szoptatok és nekem is csomókba hullik,hosszu hajam van levágatni biztos,hogy nemfogom.Azt mondják,hogy ami 9honapig nem hullott ki az most mind kihulik.Én is teljessen kivagyok,de sajnos nemtudok mit csinálni(naponta kell porszívoznom,mert csupa haj minden:) csak amikor látom,hogy egy hatalmas hajkupac a kezembe marad sírva tudnék fakadni:(
2010. aug. 29. 09:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Nőgyógyászom javasolta szedjem el a terhesség alatt szedett még megmaradt vasat (ferrofolgamma), attól nekem helyrejött.
2010. aug. 29. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem amikor az 1. babám után ugyanúgy hullott, mint neked, azt mondta a fodrász, azért van mert terhesség alatt nem hullik. Azóta tudom, hogy ez egy nagy hülyeség, most 3. terhességem alatt is eléggé hullik a hajam. Bizony lehet a vashiány az oka, de amíg a hormonjaid nem rendeződnek addig sajnos hullani fog. Nekünk a gyerekorvosunk homeopátiával is foglalkozott, és ő ajánlott két szert, amit felváltva kellett szedni, és megjött tőle, után el lehetett felejteni a hajhullást. Próbálkozhatsz még valami hajszesszel is, hátha neked használ. Kitartás!

Ja én most levágattam, csak vállig ér, mert nagyon utáltam, hogy mindenfelé a hajam van, nomeg ha meglesz a baba, utána számítok rá,hogy bizony megint hullani fog..

2010. aug. 30. 15:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Szülés után 7 hónappal jött meg az első menszeszem.Másnapra megszűnt a hajhullásom,mintha elvágták volna.Ezt a hormonok okozzák,nem segít semmi rajta,természetes folyamat.
2010. szept. 1. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!