Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon hullik a hajam mit...

Nagyon hullik a hajam mit tehetek?

Figyelt kérdés

Köszi a válaszokat

11 hetes kismama

2008. júl. 19. 07:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Én Revalid sampont és balzsamot használok, mert hasonlóan nagyon hullott a hajam a tavasszal. Úgy veszem észre, hogy sokat használt. Szerintem próbáld ki vagy ezt, vagy vmi hasonlót! A kapluszákkal és különféle tablettákkal én nem mernék próbálkozni így a terhesség elején. Nem tudom, hogy ártalmas-e, de én nem kockáztatnék. Próbálkozz valami sampon, fejszesz, balzsam stb félével!

Az is célravezető lehet, ha minél kevesebbszer fésülködsz és tapogatod, húzkodod. Használj ritkafogú, bontófésűt!

Sok sikert és boldog babavárást kívánok neked!

2008. júl. 19. 08:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, megfogadom
2008. júl. 19. 08:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sok mindent kipróbáltam és nekem egyedül a Varga Hajcsepp hajhullás elleni szere vált be. Csak gyógynövényt tartalmaz.

Sok egészséget kívánok neked és a babádnak!

2008. júl. 19. 09:24
 4/4 anonim ***** válasza:
nem vagy vashiányos? egyik tünete a hajhullás! csináltak mostanában vérképet?
2008. júl. 19. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!