Nagyon hullik a hajam mit tehetek?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat
11 hetes kismama
2008. júl. 19. 07:24
1/4 anonim válasza:
Én Revalid sampont és balzsamot használok, mert hasonlóan nagyon hullott a hajam a tavasszal. Úgy veszem észre, hogy sokat használt. Szerintem próbáld ki vagy ezt, vagy vmi hasonlót! A kapluszákkal és különféle tablettákkal én nem mernék próbálkozni így a terhesség elején. Nem tudom, hogy ártalmas-e, de én nem kockáztatnék. Próbálkozz valami sampon, fejszesz, balzsam stb félével!
Az is célravezető lehet, ha minél kevesebbszer fésülködsz és tapogatod, húzkodod. Használj ritkafogú, bontófésűt!
Sok sikert és boldog babavárást kívánok neked!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, megfogadom
2008. júl. 19. 08:52
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én sok mindent kipróbáltam és nekem egyedül a Varga Hajcsepp hajhullás elleni szere vált be. Csak gyógynövényt tartalmaz.
Sok egészséget kívánok neked és a babádnak!
4/4 anonim válasza:
nem vagy vashiányos? egyik tünete a hajhullás! csináltak mostanában vérképet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!