Akik magánba jártok, válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Második babámat várom,akihez szerettem volna menni magánba,már nem tud július előttre időpontot adni. Most nagy dilemmában vagyok,de nem is ez a lényeg. Milyen gyakran hív vissza titeket az orvosotok a kötelező ultrahangokat leszámítva? Minden hónapban menni kell terhesgondozásra? Nagyon nem szeretnék megint sztk-s rendelésre menni,mert van egy másfél évesem,akire senki nem tud vigyázni. Ismerem már az egészségügyet,mindig órákat kellett várnom mindenhol,aztán vagy jött a dokim,vagy szülést vezetett le,vagy műtött. Pici gyerekkel ez nem lenne egy könnyű feladat,így magánba szeretnék menni,de hallottam,hogy ott is sokszor várni kell,na meg nem 2 fillér... Meg vagytok elégedve a magánrendeléssel? Azt kapjátok a pénzetekért,amit szeretnétek? Gondolok itt emberségre,megértésre,törődésre.2014. ápr. 14. 10:36
11/12 anonim válasza:
Én 2 dokihoz is jártam, mert az első nem vezet már szüléseket, 12 és 10 ezer forint volt, nagyjából havonta mentem, mindkettő nagyon emberséges volt, mindent elmagyarázrak, megérte az árát, de sajnos mindkettőnél sokat kellett várni legtöbbször, volt, hogy szülést vezetett a második doki, és volt, hogy csak nem dobták ki a beszélgetős, problémázós pacienseket, mert hát rászánják az időt arra is.
12/12 anonim válasza:
Én első babánkat várom :)
Az én orvosom csak a kötelező vizsgálatokra, UH-ra hív, mert problémamentes a terhességem.
Én szinte pontosan időre megyek, alig kell várnom. Ahhoz képest nem is olyan drága. Mindent meg lehet vele beszélni, nem küld el, SŐT! még ő szokott felvetni párt témát :)Teljesen mértékben velem foglalkozik, pontosítok a betegeivel. Megbízok benne, abszolút közvetlen. Mintha egy barátom lenne kb.
29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!