Akik magánba jártok, válaszolnátok?
Én maximálisan meg vagyok elégedve azzal a dokival, akinek a magánrendelésére járok. Eleinte 4 hetente kellett kontrollra menni, a végén már sűrűsödött, viszont akkor már olcsóbb. Ezzel azért nehéz egyébként kalkulálni, mert nekem pl. felmerült egy elég komoly problémám, ami miatt volt olyan időszak, hogy 2 hetente rendelt vissza, de tudom, hogy ilyenkor ez az eljárás, tehát nem lehúzni akart. Minden alkalommal lelkiismeretesen vizsgált, mindig mindent elmagyarázott, és függetlenül attól, hogy mennyien vártak rá, mindig volt ideje a kérdéseimre válaszolni, akár többször is, míg meg nem nyugodtam. Párszor behívott magánrendelésen kívül a kórházba is, amikor beértem, hívhattam mobilon és jött is ki értem.
Ami még szimpatikus volt nekem, hogy a genetikai UH-kat is elvégezte a rendelésen, nem kellett máshova járkálni, és a CTG-t is helyben csinálják az asszisztensével.
Szülni is nála fogok napokon belül, remélem hasonlóan jó élmény lesz az is. Én úgy érzem, hogy jó döntés volt őt választani és hozzá járni rendelésre, legközelebb sem csinálnám másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!