Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy gondban vagyok! Hány...

Nagy gondban vagyok! Hány szál cigi nem káros még a magzatra?

Figyelt kérdés

A 2.babánkat várom,és nagyon nehéz megválnom a cigitől.

Az 1.-nél,amint megtudtam,hogy terhes vagyok,azonnal letettem,majd,mikor már nem szoptattam,újra visszaszoktam rá.Persze,csak napi max.4 szálat szívtam el,azt is akkor,mikor a babám aludt.És persze,csak kinti cigizés mindenképpen.:)

Szóval,most újra terhes vagyok,9 hetes,de nem tudom mi van,most nem tudom letenni egyik percről a másikra.:(

Most napi 2-szer rágyújtok,de 1 alkalommal csak negyed,max.fél szálat szívok el.Ennyire tudtam csökkenteni egyenlőre.

Persze nem szívom vég,mármint nagy pocakkal tuti nem gyújtok rá,de most lehet,hogy az a baj,hogy nem is érzem,hogy terhes vagyok,nincs hasam,és nem érzem a babát.

Ha ezek meglesznek,majd könnyen le tudom tenni.

De addig nem nagyon.Tudom,hogy csak akarat,de napi fél szál nagyon árt a babának?Mert azt tudom,hogy a stressz jobban.Vélemények??Ki hogy volt vele?

2014. ápr. 14. 10:17
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Elítélendő egy dohányos kismama. Amíg nem terhes valaki addig füstöljön mint egy gyárkémény (ha akar), azonban ha hord egy életet a szíve alatt hagyja abba. Senki sem lehet ilyen felelőtlen a saját gyerekével szembe!!!!!!!!!!!! Hagyd abba a cigizést!
2014. ápr. 16. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!