Napi 1-2 szál cigaretta mennyire káros?
Figyelt kérdés
Ne mondjátok, hogy úgysem lehet tartani, mert másfél éve cigizek, napi kb 2 szálat szívok, régen volt, hogy többet szívtam. Úgy oldom meg h kevesebbet cigizek, hogy soha nem veszek cigit, csak ha megkínálnak, vagy veszek 1-1 szálat másoktól. Sportolok, normálisan élek, nem piálok, nem drogozok. Mennyire káros ez így? 17 vagyok2014. márc. 6. 12:23
1/5 anonim válasza:
17 évesen én is pont igy cigiztem, aztán 19 évesen rászoktam rendesen. kb 4-5 évig napi 15 szálat szivtam, most lesz 6 éve hogy nem cigizek. Egyébként persze károd de nem oylan káros mintha 10-et szivnál. Az hogy rászoksz-e ujra majd kiderül. Maradandó károsodásod nem lesz ennyitöl ha ezen aggodsz.
2/5 anonim válasza:
147.25-re káros... erre mámeg milyen választ vársz? miét kell a káros anyagoknak a károsságának a mértékét nézni?
3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább abbahagyom, még mielőtt teljesen rászoknék. Köszi az eddigi válaszokat.
még egy kérdés: vajon mennyire károsodhatott a tüdőm eddig? Régebben volt, hogy napi 5 szálat szívtam.
2014. márc. 6. 14:22
4/5 anonim válasza:
Károsabb mintha egyáltalán nem gyújtanál de annyira nemkáros mintha egy dobozt szívnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!