Nagy gondban vagyok! Hány szál cigi nem káros még a magzatra?
A 2.babánkat várom,és nagyon nehéz megválnom a cigitől.
Az 1.-nél,amint megtudtam,hogy terhes vagyok,azonnal letettem,majd,mikor már nem szoptattam,újra visszaszoktam rá.Persze,csak napi max.4 szálat szívtam el,azt is akkor,mikor a babám aludt.És persze,csak kinti cigizés mindenképpen.:)
Szóval,most újra terhes vagyok,9 hetes,de nem tudom mi van,most nem tudom letenni egyik percről a másikra.:(
Most napi 2-szer rágyújtok,de 1 alkalommal csak negyed,max.fél szálat szívok el.Ennyire tudtam csökkenteni egyenlőre.
Persze nem szívom vég,mármint nagy pocakkal tuti nem gyújtok rá,de most lehet,hogy az a baj,hogy nem is érzem,hogy terhes vagyok,nincs hasam,és nem érzem a babát.
Ha ezek meglesznek,majd könnyen le tudom tenni.
De addig nem nagyon.Tudom,hogy csak akarat,de napi fél szál nagyon árt a babának?Mert azt tudom,hogy a stressz jobban.Vélemények??Ki hogy volt vele?
Nagyszerű,már megint egy felelőtlen kismama,aki önigazolást keres arra,hogy dohányzással károsítja a gyermekét.
Én úgy tettem le,egyik napról a másikra,hogy olyan elvonási tüneteim voltak mint egy drogosnak.Volt 3 kemény napom...most meg van egy tündér egészséges 3 évesem.Megérte?Meg.Akkor neked miért nem? 3 dokit kérdeztem meg,egyik ebből genetikus,és A CIGI JOBBAN ÁRT MINT A LESZOKÁSBÓL EREDENDŐ STRESSZ! A kávét meg ne hasonlítsd össze a cigivel,mert ég és föld.A kávé nem egészségtelen,csak annak akinek magas a vérnyomása vagy szívproblémái vannak.Nekem orvosi javallatra kellett innom mert 80-as az alap vérnyomásom,kávéval lett 95.Gondolom neked senki nem javasolta a cigit,ha igen akkor sűrgősen adja vissza a diplomáját...meg sem érdemli a gyereket az aki terhesen dohányzik,ez a véleményem.Más a lelkét kiteszi,mégse jön össze neki,te meg az egészségét kockáztatod a magzatodnak,hát gratula.Lehet lepontozni,de az ilyen ostoba felfogás mindig kihozza belőlem az állatot.
Aki nem volt ilyen helyzetben az nem ítélkezzen?
Akinek van esze nem hozza magát ilyen helyzetbe.Ez mindössze elhatározás kérdése:mérgezem a gyerekem cigivel vagy nem,ennyi.
Már egy szál is káros, nem még hogy hány...
Nem is értem, hogy lehet valakinek fontosabb az a sz***r mint a saját gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!