Kicsit aggódom, mert nagyon lassan gyarapszik a súlyom. Illetve, minden héten mérem magam 1 szer a terhesség eleje óta, most csökkent is a múlt heti értékhez képest...nem sokat 40 dkg-ot, de így is összesen 1 hónap alatt 30 dkg híztam, holott az orvos és a védőnő is azt mondták, hogy legalább 1 kg hízzak havonta. Miért csökkent a súlyom?Babának lehet baja?Igaz, hogy eléggé keveset eszek, mert nem múlik a hányinger, nem esik jól semmi. Múlt héten voltam uh-on teljesen jól van a baba...adjatok tanácsot! Eszek zöldséget, gyümölcsöt, sovány szárnyast, sajtokat, túrót, joghurot, tejet,krumplit, rizst szerintem minden fontosat, csak keveset, mert a hányingertől nem bírok sokat!25 hkm
18. vagyok, kisportolt 65 kg (izom többet nyom) és 175 cm.
2014. ápr. 14. 09:58
22/30 A kérdező kommentje:
174 cm vagyok, általában 61-62 kg körül mozgott a súlyom a terhesség előtt. Az első 12 hétben ebből fogytam és most vagyok 65,3 kg és 25 hetes.
2014. ápr. 14. 10:09
23/30 anonim válasza:
Én 104 kg-val estem teherbe,majd mire a védőnőhöz eljutottam már leadtam 3 kg-t, így 101 kg került a kiskönyvembe. Az egész terhesség alatt 99.5 és 101.5 kg közt mozgott a súlyom. A vérnyomásom a béka segge alatt volt minden mérésnél...(80/60, 105/60 90/60 és hasonlók ) , vizesedni egyáltalán nem vizesedtem. A cukrom lett épp határérték feletti, ezért 160 grammos CH diétára fogtak, amit több-kevesebb sikerrel tartottam. Majd nov. 29-én teljesen átlagos súllyal ( 3600 gramm ) megszületett makkegészséges kisfiam. A szüléssel lement kb. 5 kg, azóta még 5 a szoptatássaamiből 1-2 néha visszajön,de még így is 11-12 kg-val vagyok kevesebb, mint teherbeeséskor. Hogy ez a szoptatás további hónapjaiban miképp alakul nem tudom. Egyelőre 13 kg-val vagyok kevesebb, mint mikor teherbe estem.
Ha majd már nem szopizik a kisfiam,akkor ráállok arra, hogy tovább fogyjak. Te pedig ne aggódj,amíg a pici méretei megfelelőek,addig ne törődj azzal hogy keveset híztál.
2014. ápr. 14. 10:12
24/30 anonim válasza:
Na erről van szó. Aki kisebb súllyal kezdte, annak általában többet megengednek hízás szempontjából. Az 55 kilómmal én is sportoltam. Versenyszerűen tornáztam így tudom, hogy az izom fajsúlya nagyobb mint a zsíré. Kérdező inkább örülj,hogy nem indultál te sem rohamos hízásnak. Étkezz rostban gazdagon illetve igyál sok folyadékot! Egyébként ügyesek vagytok csajok :)
32hkm
2014. ápr. 14. 11:43
25/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:-)Igen, próbálok mindenből enni (ahogy fentebb is írtam) inkább nálam az adagok, kevesek...de a zöldséget, gyümölcsöt jobban meg tudom enni, gondolom a folyadéktartalma miatt is...
2014. ápr. 14. 11:45
26/30 anonim válasza:
Én nagy túlsúllyal indultam, 91kg-ról. Most vagyok 29 hetes és jelenleg 89kg, de már ingadozik a 88,5 felé. Volt a 22-25. hét környékén (szinte mindennap mérem magam), amikor 0,5-1kg hízást mutatott a mérleg, de az is eltűnt. Kb. két hete kiderült, hogy terhességi cukrom van, azóta diéta, azóta ment le ez a 2kg. A babát múlt héten uh-n 1kg felettinek saccolták. Szóval ő nő, csak szerencsére én nem! Örülj neki, legalább szülés után nem kell azon gondolkodni, hogy add le a fölös kilókat!
2014. ápr. 14. 14:43
27/30 anonim válasza:
Milyen jo hogy ti mind ilyen keveset hiztok,hiztatok,èn mèg a levegötöl is hizom,nagyon oda figyelek mit eszek nagyobb rèszt zöldsèget,gyümölcsöt,fehèr hust,gabona fèlèk,mèg joghurtbol is gabonàsat aszaltgyümiset eszem csak vizet iszom ès valamivel 10kg fölött jàrok;-( 72 kg-rol indultam 82,4 kg vagyok 163cm mèg csak 25 HETES! Szörnyü szoval szivesen cserèlnèk veletek;-(
2014. ápr. 14. 19:12
28/30 anonim válasza:
Kedves utolsó! Szénhidrátdiétán nem gondolkoztál? Nem lehet, hogy vizesedsz? Picikét sokat híztál, de azért nem extrém eset! Van akinél a végére lelassul a hízás....lehet te is így leszel :)
2014. ápr. 14. 20:58
29/30 anonim válasza:
Érdekes dolog ez,én mindig küzdöttem a súlyommal nagyon hízékony vagyok és mindig úgy gondoltam hogyha terhes leszek biztos felszalad 20-30 kg most 23 hetesen 1-2 kg plusznál járok de amíg a babám súlya rendesen gyarapszik (hál istennek úgy tűnik igen) addig csak örülök és a védőnő is meg dicsért pedig abszolút nem fogyózom.
2014. ápr. 14. 21:19
30/30 anonim válasza:
Biztosan vizesedem mert 1-2 mèretet nött a làbam ès a gyürüm se jön ràm,de akkor is sok ez a hizàs! Doki,vèdönö azt javasolta fogyasszak vizhajto èteleket! Diètàn gondolkodtam de a belgyogyàsz azt mondta nincs rà szüksègem! 27es voltam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!