Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ovu előtt 2 nappali együttlétb...

Ovu előtt 2 nappali együttlétből, fiú vagy lány lett nálatok?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 9. 21:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

November 1-én volt utolsó vérzés, 31 naposak a ciklusaim. A peteérés tehát ELVILEG 17-én kellett hogy legyen. A párommal 14-én és 17-én voltunk együtt. 99.9%, hogy kisfiú van a pocakomban az ultrahangok szerint. (Egyértelmű jelei voltak 25-én a beágyazódásnak)

Amúgy olvastam, hogy a gyorsaság mellett a savas, vagy lúgos kémhatás is befolyásolja a baba nemét. Ha egyik, vagy másik nemű babát szeretnél, nagyon sok macera van, amire oda kell figyelni és nyilván nem 100%. Ha csak nem 5 fiú után szeretnél egy 6. lányt, akkor nálam nem ér annyi vergődést, jön, ami jön. De persze nem tudom miért kérdezted.

2014. ápr. 10. 08:09
 12/17 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló vagyok!

Itt egy cikk ezzel kapcsolatban (jé, sehol sem emlegetik dr. Czeizel Endrét :))

[link]

2014. ápr. 10. 08:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Mi is a Czeizel-módszert próbáltuk ki, és bejött! Peteérés napján voltunk együtt, kisfiút várok! Peteérés elötti együttlétből kislányra van nagyobb esély!
2014. ápr. 10. 13:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Lányt várok.
2014. ápr. 10. 15:07
 15/17 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy elterelődött a téma Czeizel Endre irányába, de köszönöm mindenkinek, aki a konkrét kérdésre is válaszolt.:)

Én savas-lúgos akármilyen hatásokkal nem próbálkoznék, számomra is az a legfontosabb, mint minden édesanyának, hogy egészséges gyermekem szülessen.

2 fiú után most várom a harmadikat, és pontosan tudom, hogy ovu előtt 2 nappal voltunk együtt, ezért is érdekelt itt milyen arányban vannak fiúk-lányok. Természetesen nagyon örülnénk most egy kislánynak, de már van 2 tüneményes kisfiam, úgyhogy egy fiúcskát is nagy-nagy szeretettel fogunk várni.

2014. ápr. 11. 08:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Ha valaki még erre tévedne: kislányunk lesz.:)
2014. júl. 17. 05:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is :-) Ovu előtt két nappal voltunk együtt, utána már nem tudtunk együtt lenni. Gondoltuk is, hogy no, biztosan most se sikerül, hiszen hónapokig ovukor is együtt voltunk – sikertelenül. Nos, mégis sikerült és nagy örömönkre kislány lesz.
2014. júl. 17. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!