Álmodtatok a babátokkal? Én kétszer álmodtam vele és álmomban lány volt. A párom is egyszer álmodott vele és kislányt. Izgalmas, mert nem tudjuk még a nemét!
Álmodtam vele kétszer is de a nemére nem emlékszem már :P
Egyébként kislányt várunk
26 hkm
Az első babámnál meg voltam róla győződve, hogy lány lesz, kétszer is azt álmodtam, hogy fiú, az uh-on a lehető legkorábban mutatta, hogy fiú.:)
A mostani babámnál már nem mertem hinni semmit, de egyszer megálmodtam, hogy lány lesz, és tényleg az lesz.:)
Egyetlen egyszer álmodtam a fiammal, míg terhes voltam.
Én már a legelejétől éreztem, hogy fiam lesz, egyértelműen ezt egyébként a 33 hetes ultrahangon erősítették meg. És azt álmodtam, hogy egy sötét hajú, nagy súllyal született, gyönyörű szép kék szemű kisfiam lett.
Nos, a fiam 3960 grammal, 54 cm-el, sötét hajjal született és kék szemű.:)
És ez az álmom még az előtt volt, hogy tudtuk volna biztosra a nemét. Tehát még a 33. hét előtt.
álmodtam, de egyszerűen nem volt neme (vagyis nem lehetett megállapítani) :) kis, fehér rugdalózóban lévő baba volt, semmit nem láttam rajta :)
kislányt várok egyébként
Még mi sem tudjuk a nemét, de már többször álmodtam és mindig ugyanazt, hogy mindig egy pufi, piros pofijú fiút tartok a karomban.
Lehet, hogy éppen azért álmodok mindig kisfiút, mert a párommal valahogy lánnyal képzeljük el magunkat. Tuti épp ezért kisfiunk lesz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!