Álmodtatok a babátokkal? Én kétszer álmodtam vele és álmomban lány volt. A párom is egyszer álmodott vele és kislányt. Izgalmas, mert nem tudjuk még a nemét!
Minden éjjel a babámmal álmodok, egyik nap fiú, másik nap lány az álmomban. A párommal kb. a 15. hétig mindketten egyértelműen fiúnak gondoltuk, ő sötét hajjal, sötét szemmel képzelte el, mint amilyen ő maga, én szőke hajú, kékszemű kisfiút láttam magam előtt. Mivel az egész rokonság azt sulykolja belénk, hogy egészen biztosan lány lesz, mert ők tudják, azóta mi is inkább kislányra gondolunk. Most 20 hetes vagyok, de még mindig nem mutatta meg magát a picim, úgyhogy azt hiszem kezdek becsavarodni a kíváncsiságtól :D
Azt viszont nem tudnám megmondani, hogy melyiket szeretném. Határozottan egyetértek a mondással, hogy teljesen mindegy, csak egészséges legyen :)
Szia!
Én kislányt álmodtam, de nem tudjuk mi lesz. 2 kislányom van a babucin kívül. :)
15hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!