Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Álmodtatok a babátokkal? Én...

Álmodtatok a babátokkal? Én kétszer álmodtam vele és álmomban lány volt. A párom is egyszer álmodott vele és kislányt. Izgalmas, mert nem tudjuk még a nemét!

Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 12:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amikor még meg sem fogant a kisfiam, már akkor tudtam, hogy fiú lesz. Már ekkor "beszéltem" hozzá, elképzeltem, milyen lesz. Aztan az első uh után amikor a doki közölte, hogy kisbabát várok, azonnal mondtam, hogy ő a kisfiam. A 19. hétig nem tudtuk ultrahanggal a nemét, de én az összes rokonomnak mondtam hogy biztosan kisfiú lesz, érzem és évek óta tudom, hogy ez a kis lélek engem választott anyukájának. Mindenki röhögött. Aztán kiderült, hogy kisfiú lesz. Még ekkor is volt aki kételkedett. Majd eljött a nap, amikor egy egészséges fiúnak adtam életet. Tudtam, hogy róla álmodtam évek óta, tudtam, hogy ő hozzám tartozik. Életem értelme Ő!!!
2014. márc. 24. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Minden éjjel a babámmal álmodok, egyik nap fiú, másik nap lány az álmomban. A párommal kb. a 15. hétig mindketten egyértelműen fiúnak gondoltuk, ő sötét hajjal, sötét szemmel képzelte el, mint amilyen ő maga, én szőke hajú, kékszemű kisfiút láttam magam előtt. Mivel az egész rokonság azt sulykolja belénk, hogy egészen biztosan lány lesz, mert ők tudják, azóta mi is inkább kislányra gondolunk. Most 20 hetes vagyok, de még mindig nem mutatta meg magát a picim, úgyhogy azt hiszem kezdek becsavarodni a kíváncsiságtól :D

Azt viszont nem tudnám megmondani, hogy melyiket szeretném. Határozottan egyetértek a mondással, hogy teljesen mindegy, csak egészséges legyen :)

2014. márc. 24. 17:45
 13/14 anonim ***** válasza:
3szor álmodtam, mind 3szor lányt és lány is lesz, már semmi kétség...:)
2014. márc. 24. 22:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kislányt álmodtam, de nem tudjuk mi lesz. 2 kislányom van a babucin kívül. :)

15hkm

2014. márc. 25. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!