Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki fog holnap reggel velem...

Ki fog holnap reggel velem együtt tesztelni?

Figyelt kérdés

Március 3.-án volt az utolsó mensim és kb. 30 naposak a ciklusaim. Tehát kb. 2.-ára nem vártam és azóta sem várom. :)

Fél éve próbálkozunk eddig eredménytelenül, de most lehet hogy sikerült? Istenem bárcsak babó lenne...

Szombat reggel óta egyre sűrűbben émelygés, hányinger, szédelgés van és minimális cicifeszülgetések néha. Meg hasszúrkák, de az rendesen. Most vettem egy tesztet, de majd csak reggel akarom megcsinálni, hogy tuti legyen az eredmény.

2014. ápr. 7. 14:48
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Ó, kérdező, drukkolok, hogy pár nap múlva csíkosodj!!!

Én most teszteltem, negatív, és számítások szt már 8+3, szóval délután is illene poznak lennie, de azért reggel újrázok. Aztán ha poz, azért orvos, ha nem, akkor meg azért.

2014. ápr. 8. 17:09
 32/36 anonim ***** válasza:
ma reggeli is neg, irány a doktor bácsi.
2014. ápr. 9. 06:19
 33/36 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :( (8)
2014. ápr. 9. 09:52
 34/36 A kérdező kommentje:
Ma délután volt pici barnázásom és megijedtem, rákerestem itt, hogy mi lehet. Mindenhol azt olvastam, hogy azzal rohanni kell dokihoz, mert akkor lehet hogy nem termel elég sárgatest hormont a szervezetem és felírnak valamit, hogy pótolja, nehogy leváljon a bébi. Ha van egyáltalán... Hát elmentünk, megnézett a doki, hüvelyi ultrahangon nem látott semmit, a méhnyálkahártyám 6mm, reggel vigyek vizeletet a laborba, kiderítjük. Ja, és még annyit mondott, hogy jó jel, vérzést nem látott felnyúlás után, csak pici barnázást. Hát kíváncsi leszek holnap. Légyszi drukkoljon, ha valaki olvassa a soraimat...
2014. ápr. 9. 23:02
 35/36 anonim ***** válasza:
Drukkolok ! ! !
2014. ápr. 10. 07:19
 36/36 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok!!!!!

Nem tudom, én neg tesztek ellenére sem vagyok biztos semmiben, és a megérzéseim nem szoktak csalni, de orvoshoz majd csak kedden mehetek, hosszú pár nap lesz.

2014. ápr. 10. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!