Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki fog holnap reggel velem...

Ki fog holnap reggel velem együtt tesztelni?

Figyelt kérdés

Március 3.-án volt az utolsó mensim és kb. 30 naposak a ciklusaim. Tehát kb. 2.-ára nem vártam és azóta sem várom. :)

Fél éve próbálkozunk eddig eredménytelenül, de most lehet hogy sikerült? Istenem bárcsak babó lenne...

Szombat reggel óta egyre sűrűbben émelygés, hányinger, szédelgés van és minimális cicifeszülgetések néha. Meg hasszúrkák, de az rendesen. Most vettem egy tesztet, de majd csak reggel akarom megcsinálni, hogy tuti legyen az eredmény.

2014. ápr. 7. 14:48
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:

Szerintem én.

37 éves vagyok, 16 éves fiam van. A születése óta nem estem teherbe, nulla védekezés mellett.

Férjem három hónapra elutazott február végén, előtte halmoztuk az élvezeteket. :) Márciusban két nappal a várt előtt megjött, de a terhességemnél is az első két hónapban menstruáltam. MOst a 33. napon vagyok, de alapvetően rendszertelen ciklussal.

2014. ápr. 7. 14:53
 2/36 anonim ***** válasza:
és remélem, ha veszek ma a patikában tesztet, Mörfi jön és dolgozik, mire hazaérek, talán megjön. :)
2014. ápr. 7. 14:57
 3/36 anonim ***** válasza:

Kicsit off leszek, bocsánat...

Kedves Kérdező!

Nagyon gyanús... :) :) :)

Drukkolok!!!

2014. ápr. 7. 14:59
 4/36 A kérdező kommentje:
Neked milyen tüneteid vannak egyébként?
2014. ápr. 7. 15:00
 5/36 A kérdező kommentje:
Juuj, köszönöm szépen a drukkot! Nagyon izgulok, első babó lenne 35 évesen... :)
2014. ápr. 7. 15:02
 6/36 anonim ***** válasza:

semmi, gyakran pisilek, de ezen kívül semmi. Viszont a fiammal sem volt, szóval bármi lehet.

Drukkolok neked!

2014. ápr. 7. 15:06
 7/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Annyira izgulok, hogy lehet félreértem, de Te inkább annak örülnél, ha nem lenne már kistesója a fiatalembernek? Csak mert írod, hogy talán megjön mire hazaérsz a teszttel...
2014. ápr. 7. 15:13
 8/36 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is március 3-án volt utoljára. Én is vettem tesztet, de úgy gondoltam várok még holnapig. Nagyon kíváncsi vagyok!!! :) Én 32 éves vagyok és első bébi lenne! :) Remélem sikerül!!! Januárban hagytam abba a gyógyszert, éppen ezért. Nagyon szeretnénk már kisbabát! :))
2014. ápr. 7. 15:17
 9/36 A kérdező kommentje:
Szia 8-as! :) És Te mit érzel? Azt tudod, hogy mikor fogant, ha sikerült? Nálunk kb. 20.-a körül. Hőmérőztem is meg nagyobb volt a libidóm is :)
2014. ápr. 7. 15:23
 10/36 anonim ***** válasza:
:) Egyenlőre nem érzek semmi különöset, csak azt, hogy eddig elmaradt a mesi, no meg a cicifeszülés, de az amúgy is szokott lenni ilyenkor. Teli vagyok izgalommal, mint egy aprócska kislány, aki várja az ajándékokkal teli karácsonyi ünnepet. Azon gondolkodok, hogy nem is várok reggelig, aztán meg inkább az eszemre hallgatok és kivárom a biztosabb reggelt. :)) (8-as)
2014. ápr. 7. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!