Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki fog holnap reggel velem...

Ki fog holnap reggel velem együtt tesztelni?

Figyelt kérdés

Március 3.-án volt az utolsó mensim és kb. 30 naposak a ciklusaim. Tehát kb. 2.-ára nem vártam és azóta sem várom. :)

Fél éve próbálkozunk eddig eredménytelenül, de most lehet hogy sikerült? Istenem bárcsak babó lenne...

Szombat reggel óta egyre sűrűbben émelygés, hányinger, szédelgés van és minimális cicifeszülgetések néha. Meg hasszúrkák, de az rendesen. Most vettem egy tesztet, de majd csak reggel akarom megcsinálni, hogy tuti legyen az eredmény.

2014. ápr. 7. 14:48
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Szia 20-as! Én inkább vagyok étvágytalan. Az egész délutánt végig émelyegtem. Te mikorra nem várod a mensid?
2014. ápr. 7. 20:03
 22/36 anonim ***** válasza:
írjátok meg, hogy kinek mi lett :)
2014. ápr. 7. 23:55
 23/36 anonim ***** válasza:

[link]

Jelentem, végeztem! :)))

Remélem sikerül a kép is!

2014. ápr. 8. 06:29
 24/36 anonim ***** válasza:

[link]

Na még egyszer! (8-as voltam)

2014. ápr. 8. 06:31
 25/36 anonim ***** válasza:

hű, gratulálok :)

én még csak most mászom ek tesztet vennu, tegnap nem jutottam el.

többiek?

2014. ápr. 8. 08:40
 26/36 anonim ***** válasza:
Köszönöm!!! :))))
2014. ápr. 8. 09:15
 27/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Szívből gratulálok 8-as! :) Én viszont egy határozott 1 csíkot kaptam... nem értek semmit... :(
2014. ápr. 8. 09:27
 28/36 anonim ***** válasza:
Sajnálom kérdező!!!! :(( Lehet, hogy rossz a teszt vagy még korai a terhesség. Talán pár nap múlva nagyobb sikerrel jársz! Ne add fel!!!! Még nálam sem biztos semmi!! Ugye elég rizikós az első 12 hét. Akármi is lehet. Persze ne legyen, de mindenre fel kell készülni. 1-2 hét múlva elmegyek a dokibácsihoz. Addig várok, úgy sem tud sokmindent mondani egyenlőre. Többiekkel mi a helyzet? (8-as voltam)
2014. ápr. 8. 09:34
 29/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatásod 8-as! Pár nap múlva újra megpróbálom majd. Őrület ez a bizonytalanság... Mensinek semmi nyoma, tüneteim ugyanúgy megvannak...Még bizakodom.
2014. ápr. 8. 09:38
 30/36 A kérdező kommentje:
Többiek?
2014. ápr. 8. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!