Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki fog holnap reggel velem...

Ki fog holnap reggel velem együtt tesztelni?

Figyelt kérdés

Március 3.-án volt az utolsó mensim és kb. 30 naposak a ciklusaim. Tehát kb. 2.-ára nem vártam és azóta sem várom. :)

Fél éve próbálkozunk eddig eredménytelenül, de most lehet hogy sikerült? Istenem bárcsak babó lenne...

Szombat reggel óta egyre sűrűbben émelygés, hányinger, szédelgés van és minimális cicifeszülgetések néha. Meg hasszúrkák, de az rendesen. Most vettem egy tesztet, de majd csak reggel akarom megcsinálni, hogy tuti legyen az eredmény.

2014. ápr. 7. 14:48
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Ja! És nem tudom, hogy mikor foganhatott, mert a férjemmel szinte minden nap virgonckodtunk. :) A cél érdekében bevetettünk mindent! :))
2014. ápr. 7. 15:34
 12/36 anonim ***** válasza:
Írjál majd holnap, ha megtudtál valamit!!!! (8-as)
2014. ápr. 7. 15:36
 13/36 A kérdező kommentje:
Én is alig birom ki, hogy ne csináljam meg most, de a reggeli az biztosabb, mert ez még nagyon az eleje. Hú, nagyon drukkolok én is Neked, remélem reggel örömteli sikítástól zeng majd a ház mindkettőnknél, ezt kívánom! :)
2014. ápr. 7. 15:36
 14/36 anonim ***** válasza:

Hát, úgy legyen!!!!! Drukkolok Neked én is!

Megyek, dolgozok még egy kicsit! :) További szép napot! Akkor majd holnap reggel "találkozunk"!!!

2014. ápr. 7. 15:38
 15/36 anonim ***** válasza:
hát perpillanat jobban esne, ha nem lenne tesó, de ha lesz, az is hatalmas öröm lesz. Úgy terveztük, 40 éves koromig nem védekezünk, utána már nem merném vállalni. De építkezést kezdtünk márciusban, és azért jó lett volna ott sokat tenni-venni.
2014. ápr. 7. 15:39
 16/36 A kérdező kommentje:
Ki csatlakozik még hozzánk reggelre? :)
2014. ápr. 7. 15:40
 17/36 anonim ***** válasza:
15-nek: Hát nagyon kívánom, hogy az legyen, ami Nektek a legjobb! Azért írj, ha megtudsz valami konkrét dolgot! :) Reméljük a legjobbakat! (8-as voltam)
2014. ápr. 7. 15:42
 18/36 A kérdező kommentje:
Ó, nyugi, mi is építkezünk közben, nem szeretünk unatkozni... :) Neked azt kívánom, hogy az legyen az eredmény, aminek a lelked mélyén jobban örülnél. :)
2014. ápr. 7. 15:44
 19/36 A kérdező kommentje:
Akkor sziasztok csajok, megyek én is kicsit tevékenykedni, majd este benézek még, hogy mizujs, jön-e még valaki reggel tesztelni. Szép délutánt Neked is, Nektek is!
2014. ápr. 7. 15:48
 20/36 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nekem nem késik még,de furcsán érzem magam.Szédelgés,hányinger,hasszúrkák.És éhes vagyok!Mi is szeretnénk már babát,35 vagyok és nem védekezünk,de szerintem korai lenne még ez a sok tünet,nem?
2014. ápr. 7. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!