Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet kicsalogatni a...

Hogy lehet kicsalogatni a babát? Igaz mégcsak 38 hetes vagyok, de szeretném, ha jövöhétvégén megszületne.

Figyelt kérdés
tudom,hogy van még idöm,de szerintem itt kint nagyobb biztonságba lenne.amugy is a méhszájam 30-ik hét ota nyitva,méhnyak 1cm.hasam lennt van,és igy mindigcsak aggodok.
2009. dec. 19. 18:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legyél türelemmel és az óvatosság kedvéért ne fogadj meg semmilyen házi praktikát, mert a cél előtt elhasalhatsz! Lehet, hogy a lepényed már el van öregedve és ilyenkor már nem jó mesterségesen stimulálni felügyelet nélkül. Én is amikor átléptem a terminuszt, berendeltek a kórházba cici bizdergálásra amit viccesnek tartottam és még jó, hogy nem próbáltam ki itthon, mert nagyon kevés bizdergálás után leesett a baba szívhangja (pedig én semmit nem éreztem ekkor) uh magzati vészhelyzet miatt rögtön beindították a szülést. Ez nem játék! Bízz a dokidban, majd ő adja az utasításokat. Rossz belegondolni, hogy akár meg is halhatott volna a babám a célegyenesben ha nem uralkodok magamon és orgiát csapok az utolsó napokon.
2009. dec. 20. 10:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyél sok fahájat, az is beindíthatja.
2009. dec. 20. 10:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, nyitva vagy, de a babának nem lesz semmi baja a szextől, hiszen pont azért nem szabad, mert beindítja. A férjed spermájától semmi baja nem lesz, fürödni a fertőzés miatt nem lehet.
2009. dec. 20. 11:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok szex, de ha a nyitott méhszájad miatt aggódsz akkor talán egy kis orális kényeztetés a párod részéről beválhat. Az orgazmus ha jól tudom méh összehúzódást válthat ki, így talán előbb megérkezik a baba. De ha mégsem akar kibújni talán jobb neki odabenn. Ha eljön az ideje akkor úgyis megindul a szülés.

Jó babavárást, és gondolj arra, hogy ez a két hét milyen gyorsan elrepül. Nekem még 17 hét van hátra...

23km

2009. dec. 20. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!