Tegnapra voltam kiirva.Semmi jele hogy jönni akarna.
2009. dec. 9. 18:42
1/10 anonim válasza:
Állítólag az ilyenkori szex előcsalogathatja!
2009. dec. 9. 18:59
2/10 anonim válasza:
nekem semmi nem segített még a sex sem pedig bele adtunk apait anyait jól érezte magát, 3 szor feljöttem a 8. emeletre hátha semmi meginditott szülés volt de még az oxitocin sem segített csak a császár....
nincs sok vissza könnyű szülést neked
2009. dec. 9. 19:13
3/10 anonim válasza:
szioo,én holnapra vagyok ki írva és már én is nagyon vágyom arra hogy a kezemben tarthassam a kisfiunk!szurkolok neked is meg persze magamnak is :-).hol szülsz?de halloottam hogy a bimbó bügyörgetés meghozza a várt eseményt ,legalábbis elindit valamit .üdv
2009. dec. 9. 20:04
4/10 anonim válasza:
Sperma, orgazmus, bimbó "bügyörgetés", lépcsőzés, has simogatása körkörösen -ennyi, amit hallottam, hogy segíthet.
Nálunk semmi nem vált be, 9 nap késéssel spontán indult be a szülés.
2009. dec. 9. 20:14
5/10 anonim válasza:
nálunk "Apa segitett" ;-)
kitartás és könnü szülést!
2009. dec. 9. 23:22
6/10 anonim válasza:
Szexelj
Egyél sok fahéjat
Végső esetben bábakoktél
Lépcsőzz
2009. dec. 10. 08:40
7/10 anonim válasza:
En is mindent kiprobaltam, lepcsozes, hegymaszas (csak Janos hegy, de hegy :))), szex, sot a ferjemmel meg tollasoztunk is, de semmi. Akkor jott, amikor O akart!
2009. dec. 10. 09:16
8/10 anonim válasza:
Én hétfőre voltam kiírva és jelentem még egyben vagyunk!
Bár már nyílok,remélem a hétvégén meglesz a kisfiam,már nagyon jó lenne,ha nem lesz meg kedden beindítják a szülést,szerencsére nem kell addig kórházban lennem !!
Mindenkinek könnyű szülést sok boldogságot kívánok!
2009. dec. 10. 12:17
9/10 anonim válasza:
Az első kisfiam 2 hetet húzott rá. Nem mondom kellett várnom rendesen, aztán aznap, szóltam Neki szépen, hogy most már jöjjön ki, mert ha ma vagy holnap nem jön, akkor hétfőn beindítják a szülést, és azt nem akartam. Mondtam Neki, hogy anya fél attól. Este 11-kor meglett az én kicsikém :) Azóta is olyan csodás, és szófogadó gyermek. Már 7 éves :)
Persze ki is lehet nevetni, de én hiszek ebben.
Remélem a második kisfiam nem húz rá két hetet. Neki időben fogok szólni.
Könnyű szülést kívánok mindenkinek!
28 km.
2009. dec. 10. 13:16
10/10 anonim válasza:
Szerintem legyél türelemmel és az óvatosság kedvéért ne fogadj meg semmilyen házi praktikát, mert a cél előtt elhasalhatsz! Lehet, hogy a lepényed már el van öregedve és ilyenkor már nem jó mesterségesen stimulálni felügyelet nélkül. Én is amikor átléptem a terminuszt, berendeltek a kórházba cici bizdergálásra amit viccesnek tartottam és még jó, hogy nem próbáltam ki itthon, mert nagyon kevés bizdergálás után leesett a baba szívhangja (pedig én semmit nem éreztem ekkor) uh magzati vészhelyzet miatt rögtön beindították a szülést. Ez nem játék! Bízz a dokidban, majd ő adja az utasításokat. Rossz belegondolni, hogy akár meg is halhatott volna a babám a célegyenesben ha nem uralkodok magamon és orgiát csapok az utolsó napokon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!