Meg tartanátok a babát, vagy abortusz? Bővebben lent! 7 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
SLE beteg vagyok,vagy is többfajta autoimmun beteg,ez mellet rengeteg betegség,de van már egy 2 éves kisfiam,és Őt is beteg hordtam ki.Nem voltak a terhesség alat gondjaim csak olyanok mind másnak.De azt tudni kell,hogy bármikor fellángolhat a betegség,és bele halhatok,és itt a kiscsaládom is.Férjem akarja a babát,anyukám összeveszett velem,és azt mondta megtartani kész öngyilkosság.Azóta szóba sem állok vele,úgy érzem,hogy azt kéri öljem meg a gyerekem,és ehhez nincs sok köze,de nem tudom mi tévő legyek2009. dec. 19. 14:36
11/14 anonim válasza:
Szia!
Hát én sem tudom mitévő lennék a helyedban... de az abortuszt én is gyilkosságnak tartom. A gyermek, aki megfogant, már él! 7 hetesen pedig már dobog a szivecskéje.
De a kérdésedből és az azutáni hozzászólásokból én úgy érzem, te már eldöntötted, hogy megtartod a babát, csak megerősítésre vársz :)
12/14 anonim válasza:
42 éves vagyok és az első babát várom, három vetélés után.Későn is házasodtam. Régen az anyámnak az volt a baja, hogy nem lesz gyerekem. A férjem félt a gyerekvállalástól, de mióta a 12. heti Uh-n látta már a következőről is álmodozik.:) Amikor ezt meghallotta az anyám azt mondta, nem vagyunk normálisak, eszünkbe se jusson még egy gyerek.:( Ki tudja, hogy ebbe a korba adatik-e még? Ezt csak azért írtam, hogy lásd nem vagy egyedül. Az én anyám taníttatott minket és mindent megkaptunk, de pl. amikor az öcséméknek másodszor ikreik születtek, azt mondta nekem, hogy jobb lett volna, ha a kicsi meghal.:( Most nagyon szereti őket, de még nem rég is megjegyezte nekem, hogy elég lett volna két gyerek. Ez nagyon szörnyen hangzik, pedig teljesen normális ember. Remélem, hogy sose fogok úgy érezni/gondolkodni.
13/14 anonim válasza:
folyt. A babát megtartanám a helyedben. Az élet csodálatos és kiszámíthatatlan. A szeretettel fogadott gyerek mindig áldás, minden szempontból.
14/14 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak befolyásolni ezt neked kell eldönteni, de a mi családunkban is van olyan, aki ezzel a betegséggel küzd, mint te. Ő sem tudta a második babánál, hogy mit tegyen, de a végén megtartotta. Most már fél éves a picúr és mindketten jól vannak és nagyon örülnek, hogy megtartották. Remélem, ha a pici mellett döntesz nálad is minden ilyen jól alakul. Én nagyon drukkolok nektek. De a többiekhez hasonlóan én is azt mondom, hogy kérdezz meg egy orvost, hogy ő mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!