Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok. Pár...

5 hetes terhes vagyok. Pár napja voltam dokinál, kiderült, hogy hüvelygombám van. Azt mondta az első 12 hétig nem adhat rá semmit. Van valakinek valami jó praktikája amitől elmúlik vagy legalább enyhül?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 14:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! Szerencsére nem olyan vészes, nem csíp nem viszket, csak a folyás zavaró:S

Az orvosommal nincs semmi baj, nagyon rendes.Azt mondta a gombás fertőzés nem árt a babának, ha nem annyira kellemetlen akkor jobb ha várunk, ez a biztos. Nekem is a szellőztetést ajánlotta.

2009. dec. 20. 08:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ennyi idős terhesen volt és a dokim a Canesten Combit ajánlotta. El is múlt tőle. Ha ennyien kaptuk ezt akkor biztos nem lehet baj belőle. Szerintem kérdezz meg egy másik orvost is.
2009. dec. 24. 23:01
 13/13 Józan Paraszt ***** válasza:

Hali!

Egyetek tésztát,édességet nyugodtan,nem attól van a gomba.Ha elgondolkoztok egy kicsit,megeszitek a csokit,az a gyomorba kerül,ott lebomlik,majd megy ki a wc-be.NEM A HÜVELYBE TÁROLÓDIK ÉS OTT ESZIK A BAKTÉRIUMOK,hanem a gyomor bontja le.

2013. jan. 28. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!