Vannak előjelei a túlhordásnak?
Egyértelmű jelek nem igazán vannak. Neked még bőven van időd, 37-42. hét között teljesen normális lehet a szülés időpontja. Túlhordásnak csak akkor mondják, ha már elkezd öregedni a méhlepény és mégsem indul be a szülés.
Én pont annyi idősen szültem, mint amennyi most Ti vagytok és ennek sem volt semmi előjele, csak 2 nappal korábban voltak csak műszerrel kimutatható jóslóim. Azokból én semmit sem éreztem, de 2 nap múlva megindult a szülés :)
én 41 hét 5. napján szültem császárral, mert indítgatás ellenére sem indult be. Voltak pedig enyhe jóslók már hetekkel előtte, el is ment aznap reggel a magzatvíz, de nem tágultam.
A barátnőmnek az égvilágon semmi tünete, jóslója nem volt, mégis a betöltött 38. hét után pár nappal simán, problémamentesen és viszonylag gyorsan megszült.
Szóval ne aggódj, remélhetőleg minden simán fog menni Nálad is, előjelek nélkül is beindulhat a dolog!
Nekem 40+2re született a lányom és jóslóim egyáltalán nem voltak sosem, a hasam meg hol fent volt, hol lent. Még keményedés sem volt.
Szülőszobára menten du.4kor elfolyt vízzel, este 7re lettek fájások, fél 12kor meg megvolt a babám.
Nem ezektől függ szerintem és nem hinném, hogy vannak egyértelmű jelei. Én legalábbis ilyet nem hallottam.
Utolsó:
Ja, és a 38.héttől folyamatosan ezen filóztam én is. Túlhordom? Mégsem? Ez már a finis, minden nap csak "rosszabb" lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!