Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok, DE...

5 hetes terhes vagyok, DE félek, hogy méhen kívüli!?

Figyelt kérdés
5 hetes vagyok, 2. baba lenne. Semmi terhességi tünetem nincs egy kevés, néha jelentkező mellfájdalmon kívül. NEM szúrkál, görcsöl, puffad a méhem, alhasam, semmi. Első babával szurkált, görcsölt. Most semmi. Ha nem teszteltem volna pozitívat, el sem hinném, hogy babás vagyok. A terhességi tesztek erősödnek. De semmi tünet. Nem érzek semmit. Ezért félek, hogy lehet méhen kívüli? Akkor lehetséges, hogy azért nincsen semmi alhasi tünetem. Ultrahangra 16-án megyek.
2014. ápr. 4. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia,

Megértem az aggódásod de ne parázz nem lesz semmi gond!

Én is jelenleg a 2. babámmal vagyok terhes, és teljesen más mint az első terhességem. Nincs se hányinger, se émelygés semmi terhességre utaló tünetek!

Nem lesz semmi gond!

Sok sikert kívánok és boldog babavárást!

27 hkm

2014. ápr. 4. 14:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem. Nekem elsővel sem volt hányinger, ilyesmi, de a hasszurka megvolt. Most semmi.
2014. ápr. 4. 14:35
 3/7 anonim ***** válasza:

szió,

minden terhesség más és más, ne várd azt, hogy ugyanolyan legyen..:-)

Elsőnél nekem mellfájdalom, másodiknál semmi tünetem nem volt.

Méhen belül van az a baba ne aggódj, ne parázz, nem szabad így hozzáállni! :-)

2014. ápr. 4. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen tunetmentes volt a terhessegem. Se hasszurka, sem rosszulletek, sem puffadas. Ha nem nott volna a hasam, nem is vettem volna eszre h terhes vagyok. Elso baba volt.
2014. ápr. 4. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Eppen az alhasi tunetek teljes hianya szol a mehen kivuli ellen. Ha rossz helyen van, tobbnyire a beagyazodastol fokozodo gorcsok, vegul elviselhetetlen fajdalom jellemzo a mehen kivulire. Kivtelek persze vannak, de amit irsz, az eleg atipusos lenne, nyugi.
2014. ápr. 4. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is pont 5 hetes vagyok. Kedden voltam orvosnál és minden rendben van. Nekem sincs tünetem. Nem kell aggódni!
2014. ápr. 4. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 4 hetes terhes vagyok de nekem sincs semmi tünetem orvosnál még nem voltam majd április végén 3 hét mulva hát én is izgulok azért.Pedig nekem is első két terhességemnél volt hányinger de ennél nincs.
2014. ápr. 6. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!