S:O:S Terhes vagyok 14 hetes múltam Mitől vannak ezek a tüneket?
Fejfájás, szédülés, hányinger(hányás) Hasfájás párperces (de elmúlik, Utána vissza jön) Szemfájás (hómájósan látok valamikkor ) " Éve már elvetéltem spontán .
Most peddig babát várok. 14 hetes múltam , édesapám sajnos meg halt nem régen, próbálok a babára koncentrálni, Esténként viszkető érzésem van, olyan mindha csipne valami meg vakarom de nem látszik semmi, h mi csipet volna meg, meg köszöném ha valaki segítene . a fejfájás 2 napja van kb. ritkán szokot de ma alig akkar ki álni a fejemből.
Elöre is köszönőm
Mert terhes vagy?:) A hasfájás normális, tágul a méhed! A számfájással menj el orvoshoz arra nem tudok mit mondani. A fejed is fájhat azért mert fáradt vagy vagy épp front érzékeny... A szédülés és hányás hányiger pedig tipikus tünet! Nyugalom!
És részvétem Édesapád miatt!
Én most azonnal indulnék a dokihoz. A rendszeres "fájásokat" ellenőrizni kell, max. azt mondják, feleslegesen jöttél.
A szemfájás és a fejfájás, szédülés állhat összefüggésben, el kéne menni szemorvoshoz, ha a nődoki nem mond rá semmit.
Hol viszket és csíp? Ha a hüvelyben, akkor ezt ne felejtsd el megmondani a dokinak, mert kezelni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!